Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste kleding zelf aan te prijzen!

Katja Schuurman weet iedereen goed te verassen door haar meest recente post. De actrice heeft namelijk haar eigen kleding ontworpen wat bedoeld is in de nacht en laat aan iedereen zien hoe het haar zelf staat! Daardoor zien we de weer een keer van een andere kant. Dat vindt natuurlijk iedereen geweldig om te bekijken!

Katja Schuurman showt haar eigen nieuwe kledinglijn

In de meest recente posts van Katja Schuurman kunnen we haar eens van een andere kant zien. Katja heeft namelijk haar eigen ontworpen avondkleding aangetrokken om aan iedereen te laten zien. De keuze om zelf ook model te zijn voor de kleding zorgt ervoor dat vele mannen wel kunnen watertanden om de geleverde beelden! Katja weet goed hoeveel zelfverzekerdheid ze heeft en durft dan ook zeker zichzelf helemaal te laten bekijken door al haar volgers. Gelijk krijgt ze ook veel support voor de zelfgemaakte kleding en bestellen al veel mensen voor zichzelf er eentje. Dat allemaal omdat Katja zelf enorm veel aandacht trekt door ze zelf te showen!

Klik hier om zelf alle foto’s te bekijken van Katja Schuurman!

Katja Schuurman

Meer zien van Katja Schuurman doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van Katja Schuurman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze van alles en nog wat. Tot groot genoegen van haar volgers plaatst Katja nog wel eens prachtige foto’s van hoe ze er vroeger uitzag. De actrice heeft vroeger heel wat harten gestolen van haar mannelijke kijkers. Katja plaatst ook regelmatig foto’s van haar werkzaamheden. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.