Blonde Karlijn wil graag proeven bij Boer Jouke tijdens BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De logerende vrouwen zijn bereid héél ver te gaan om hun boer te pleasen. Vooral Karlijn zet alles op alles om indruk te maken op Boer Jouke…

Joukes vrouwen fantaseren al over hem

De knappe dames van Jouke komen aan op de boerderij in het verre Friesland. De kleine brunette Lotte komt als eerste aan. Lotte valt gelijk met de deur in huis en zegt dat ze al dagen heeft gefantaseerd over Jouke! Vervolgens begint Jouke over het feit dat Marion en Karlijn boeren dochters zijn dus dat zij het werk kunnen opknappen op de boerderij. Jouke ziet het namelijk wel zitten om met de onervaren Lotte andere dingen te gaan doen. Tijdens de gehele aflevering is Jouke vooral te spreken over Lotte. We hebben ook nog Marion en die komt van de boerderij maar in haar introductiefilmpje staat ze in de koeienstal met hakken en een panty… In hoeverre zij vroeger dus ook daadwerkelijk tussen de koeien is geweest is nog een vraag. Karlijn krijgt tijdens het melken helemaal de smaak te pakken en ze vind het erg leuk om weer even te proeven van het boeren leven met Jouke.

Lees ook: Boer Jouke duikt meteen tussen de benen van zijn dates in BZV

Blonde Wendy duikt gelijk het bed in van boer Rob

Bij de kersenboer Rob komen drie totaal verschillende vrouwen logeren. Zo valt de lange  blondine Wendy meteen op als ze het huis binnen stapt. Rob geeft de vrouwen een rondleiding door zijn huis en wijst de slaapkamers aan. Wanneer ze bij het eerste bed aankomen springt de fanatieke Wendy er gelijk in. De blondine gooit er nog een schepje boven op en neemt allemaal spannende poses aan in het bed. Vervolgens verteld Wendy ook nog eens dat ze een enorme flirt is, dat valt inderdaad goed te zien. Wendy komt aan in een erg korte jurk wat totaal niet praktisch is. Én ze spreekt Silvia erop aan dat ze haar wel goed moet aankijken tijdens het proosten, want we weten allemaal: anders zeven jaar geen plezier in bed. Rob reageert gelijk dat hij alle dames natuurlijk erg goed heeft aangekeken. In het begin zijn alle dames erg te spreken over Rob maar aan het einde zeggen ze allemaal dat Rob alleen maar over zichzelf praat.

Cora vindt broer van boer Evert veel leuker

Voordat de vrouwen aankomen bij boer Evert verteld hij aan Yvon Jaspers dat zijn broer Ko een ernstig ongeluk heeft gehad. Ko is namelijk door een stier aangevallen en ligt er nu twee maanden uit. In het huis van Evert is het een grote verassing voor de dames want in plaats van Evert zit Ko in de woonkamer. Het lijkt wel of het geluk van de blonde Cora niet op kan want ze vind Ko eigenlijk wel een hele leuke vent dus ze kan naar eigen zeggen ”ook altijd nog een deurtje verder gaan”. De eerste vrouw is Evert dus binnen 5 minuten al kwijt aan zijn broer. Tijdens het melken bespreken de vrouwen waarom sommige uiers veel lager hangen dan de anderen. Cora snapt het wel want bij vrouwen van hun leeftijd hangt het ook allemaal wat meer. Nans roept gelijk dat dat bij haar niet het geval is, dat Evert dat maar weet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!