Juultje Tieleman laat zich zomaar op foto zetten zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman deelt een stel beelden via Instagram. Ze plaatst zowaar een foto van alleen haar benen. En mocht de blondine nou toevallig geen broek aan hebben..

Juultje Tieleman verleidt haar volgers opnieuw door middel van een uiterst verleidelijke foto. De blondine besloot haar volgers weer eens voor het blok te zetten, en plaatste hierom een vrij kiekje. De blondine lijkt namelijk haar broek te zijn vergeten, en zet het op camera. Wat natuurlijk een buitengewoon mooi plaatje oplevert. Als kers op de taart grijpt Juultje nog even haar achterste vast..

Juultje Tieleman verleidt volgers met broekloze foto

Juultje Tieleman is weer lekker op dreef! De blondine maakt het steeds bonder met haar kiekjes, en is er voorlopig ook zeker niet van plan mee te stoppen. Sterker nog, het aantal plaatjes groeit met de dag! Het is namelijk weer zo ver, Juultje die haar volgers opnieuw verwent. Waar hebben ze dit aan verdiend? Op deze foto zien we eigenlijk alleen de benen van de blondine. Maar dat maakt het niet minder , vooral als je hoort dat het een geheel broekloze foto is. Juultje vond het blijkbaar even niet nodig om een broek aan te trekken, dus besloot ze om hem gewoon uit te laten, zo makkelijk kan het zijn! Terwijl ze haar wonderschone benen presenteert moet ze natuurlijk haar handen ook ergens laten. De influencer koos er dit keer voor om die op haar achterste te laten rusten, effectief, toch? Het is tenslotte een groot oppervlak, dus ze kunnen er lekker op leunen. Voor de rest genieten de volgers van Juultje nog even van haar gespierde, lange benen, en de rustplek van haar handen. De witte ‘boots’ van Juultje is echter hetgeen wat haar aandacht trekt, en sluit af met een songtekst; “Boots with the fur“.

Lees ook: Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman deelt nóg een broekloos kiekje

Dat Juultje Tieleman nu op de tour is, bewijst de blondine opnieuw. Het was echter niet het eerste broekloze kiekje wat Juultje op Instagram plaatste, maar al eerder besloot de influencer om haar broek in de kast te laten liggen. Op deze foto is te zien hoe Juultje net is opgestaan, en lekker van haar koffie aan het genieten is. Ondertussen worden er verschillende kiekjes van haar geschoten, terwijl ze slechts een shirtje aanheeft, en . De kiekjes bleken uiteindelijk vrij mooi te zijn, dus besloot Juultje om ze gewoon te plaatsen. Wat leidde tot groot geluk van haar volgers, en verleidelijke kiekjes. Het gasfornuis lijkt het echter ook naar zijn zin te hebben, want Juultje leunt met haar achterste ertegenaan. Iedereen is gelukkig wanneer Juultje Tieleman weer een nieuwe foto op Instagram heeft gezet! Hoe pikanter, hoe beter voor de blondine..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.