Juultje Tieleman laat zich zomaar op foto zetten zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman deelt een stel intieme beelden via Instagram. Ze plaatst zowaar een foto van alleen haar benen. En mocht de blondine nou toevallig geen broek aan hebben..

Juultje Tieleman verleidt haar volgers opnieuw door middel van een uiterst verleidelijke foto. De blondine besloot haar volgers weer eens voor het blok te zetten, en plaatste hierom een vrij gewaagd kiekje. De blondine lijkt namelijk haar broek te zijn vergeten, en zet het op camera. Wat natuurlijk een buitengewoon mooi plaatje oplevert. Als kers op de taart grijpt Juultje nog even haar achterste vast..

Juultje Tieleman verleidt volgers met broekloze foto

Juultje Tieleman is weer lekker op dreef! De blondine maakt het steeds bonder met haar pikante kiekjes, en is er voorlopig ook zeker niet van plan mee te stoppen. Sterker nog, het aantal gewaagde plaatjes groeit met de dag! Het is namelijk weer zo ver, Juultje die haar volgers opnieuw verwent. Waar hebben ze dit aan verdiend? Op deze foto zien we eigenlijk alleen de benen van de blondine. Maar dat maakt het niet minder pikant, vooral als je hoort dat het een geheel broekloze foto is. Juultje vond het blijkbaar even niet nodig om een broek aan te trekken, dus besloot ze om hem gewoon uit te laten, zo makkelijk kan het zijn! Terwijl ze haar wonderschone benen presenteert moet ze natuurlijk haar handen ook ergens laten. De influencer koos er dit keer voor om die op haar achterste te laten rusten, effectief, toch? Het is tenslotte een groot oppervlak, dus ze kunnen er lekker op leunen. Voor de rest genieten de volgers van Juultje nog even van haar gespierde, lange benen, en de rustplek van haar handen. De witte ‘boots’ van Juultje is echter hetgeen wat haar aandacht trekt, en sluit af met een songtekst; “Boots with the fur“.

Lees ook: Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman deelt nóg een broekloos kiekje

Dat Juultje Tieleman nu op de pikante tour is, bewijst de blondine opnieuw. Het was echter niet het eerste broekloze kiekje wat Juultje op Instagram plaatste, maar al eerder besloot de influencer om haar broek in de kast te laten liggen. Op deze foto is te zien hoe Juultje net is opgestaan, en lekker van haar koffie aan het genieten is. Ondertussen worden er verschillende kiekjes van haar geschoten, terwijl ze slechts een shirtje aanheeft, en ondergoed. De kiekjes bleken uiteindelijk vrij mooi te zijn, dus besloot Juultje om ze gewoon te plaatsen. Wat leidde tot groot geluk van haar volgers, en verleidelijke kiekjes. Het gasfornuis lijkt het echter ook naar zijn zin te hebben, want Juultje leunt met haar achterste ertegenaan. Iedereen is gelukkig wanneer Juultje Tieleman weer een nieuwe foto op Instagram heeft gezet! Hoe pikanter, hoe beter voor de blondine..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!