Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..

Juultje Tieleman trakteert haar volgers wederom met een stel parels. De blondine staat er natuurlijk inmiddels bekend om dat ze het niet erg vindt om zo nu en dan te poseren, en het een en ander te laten zien. Dat is dan ook precies wat ze nu wéér doet, in een nietsverhullende glitterjurk. Juultje geeft haar volgers zelfs nog een close-up van de outfit. Het is hun geluksdag!

Juultje Tieleman trakteert volgers in glitterjurk

Juultje Tieleman verrast dus wederom met een stel parels. De blondine was hier gezellig uit eten, in hartje Amsterdam. Alleen had Juultje zich niet echt gekleed naar de temperatuur, want deze zomerse, luchtige outfit lijkt in deze tijd van het jaar wel verschrikkelijk koud te zijn. Ze deelt de kiekjes via Instagram. Op de eerste foto zien we Juultje in het restaurant, die met een kleine camera aan het klooien is. Vanuit hier krijgen we al een goede blik op haar outfit, maar op de foto die de blondine erna plaatst, zien we de hele fit. Met haar handen in d’r zij poseert ze vol trots in deze glitterjurk. Dit luchtige jurkje is nogal een outfit, want je ziet er heel veel in. Maar dat is onze eigen Juultje Tieleman inmiddels wel gewend. En wij genieten ervan!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman toont haar favoriete speeltje op social media

Juultje Tieleman wordt één met de natuur in video

Juultje Tieleman leek écht even wat tijd voor zichzelf nodig te hebben, dus besloot de influencer om er even tussenuit te knijpen. En hoe. Op een video op haar Instagram krijgen we een klein kijkje van hoe haar verblijf eraan toe ging. En dat is behoorlijk , maar aan de andere kant ook weer heel rustgevend. De blondine verbleef in een houten hutje, midden in het bos. Dit ouderwetse huisje had slechts een bed, een fornuis en nog wat handige dingetjes. In dit knusse stulpje lijkt Juultje écht even helemaal tot zichzelf te zijn gekomen. De video bestaat uit verschillende shots. In het eerste shot zien we Juultje op bed zitten, met slechts een shirt aan. Ze leest een boek en pakt even haar rustmomentje van de dag. Hierna volgen in een sneltreinvaart een aantal andere kiekjes van haar verblijf. Ze neemt een lekker warm bad, maakt een boswandeling met een grote kaart, maakt ontbijt in een enorme witte jurk, en hervat het lezen in haar boek weer. En mag er nou net buiten haar huisje een jacuzzi staan, waar Juultje uiteraard even een plons in maakt. Ook hiervan deelt ze een korte video met haar volgers. En dat kan niet genoeg, voor de blondine. Ze verbleef hier in een ‘Nutchel-cabin’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!