Home Nieuws Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend kenmerk.

Van influencer Juultje Tieleman zijn we heel wat gewend. De beeldschone blondine staat natuurlijk bekend om haar plaatjes: voor haar volgers geen geheimen! En daar past dit kiekje natuurlijk perfect bij. Want ook deze keer weet Juultje moeiteloos al je aandacht te trekken. Maar daarbij gebruikt ze wel een bijzondere tactiek.

Bijzondere fotoshoot Juultje Tieleman trekt alle ogen naar zich toe

De kiekjes van Juultje Tieleman doet ons hart wel vaker sneller kloppen. En hoe kan het ook anders? Juultje heeft meer dan duidelijk gemaakt dat ze haar figuur graag laat zien, en terecht ook. Dat harde werk verdient het om geshowd te worden! Al die lange dagen in de sportschool werpen meer dan hun vruchten af. Toch weet Juultje je ook volledig ingepakt te betoveren. Dat bewijst ze maar weer met dit recente kiekje. Waar ze normaliter al haar kleding uittrekt om je aandacht te trekken, kiest ze deze keer voor een hele andere tactiek. En wat ons betreft met even goede resultaten. Het lukt ons bijna niet om weg te kijken van deze mooie foto’s! Juultje dwingt namelijk oogcontact af met haar volgers en focust alle aandacht op haar prachtige gezicht. Met interessante blik weet ze daarmee al haar volgers hun aandacht te pakken.

Juultje Tieleman maakt volgers gek met foto

Dat Juultje Tieleman je aandacht vast weet te houden, dat wisten we onderhand wel. Maar dat ze in één oogopslag je hart aan het racen kon brengen? Dat is nieuws! Vandaar dat we ook allemaal zo staan te zwijmelen van deze heerlijke foto. In de close-up krijgen we namelijk alle details te zien van Juultje’s mooie blik. En dat doet je hartje toch flink sneller kloppen! Als zo’n vrouw oogcontact met je maakt kan het haast niet anders, toch? Juultje haar doordringende blik weet ons in ieder geval flink aan het blozen te brengen. En daarin lijken wij verre van de enige. Want ook op social media gaan haar fans helemaal wild om de foto. Zo krijgen we allemaal geen genoeg van de foto. Wat ons betreft mag Juultje ons vaker verblijden met dergelijke kiekjes!

Juultje Tieleman poseert in volle glorie

Al geeft Juultje Tieleman haar volgers wel vaker een cadeautje. Zo zijn we namelijk ook groot fan van deze recente samenwerking met een loungewear bedrijf. En dat bedoelen we in de meest onbedwongen manier, want Juultje trekt gewoon bijna al haar kleding uit! In de heerlijke advertentie schittert Juultje in een mooi setje. En dan is het dunne stofje ook nog eens zo goed als doorzichtig! Als er geen kleding is om oncomfortabel in te zijn geldt alles natuurlijk als loungewear! Al hoor je ons natuurlijk niet klagen. Wat ons betreft mag Juultje constant zo rondlopen, zeker als we verwend worden met een kijkje achter de schermen! Want ook de beelden waarin Juultje haar pakje wat aanpast zijn om van te watertanden. Werkelijk, veel enthousiast dan dit kan je niet worden van een filmpje! Wij zijn dan ook helemaal verkocht. In dit setje is Juultje echt om van te smullen!

Instagram Juultje Tieleman heeft fans in rep en roer

En gelukkig voor ons is dit ook verre van het enige filmpje van Juultje Tieleman. De beeldige blondine verwent haar fans namelijk regelmatig met wat intense shots achter de schermen! Dat is na één blik op Juultje’s Instagram wel duidelijk. Alleen het overzicht van posts doet ons hart al sneller kloppen! Juultje heeft het namelijk heel strategisch gespeeld en zorgt dat haar Instagram echt niet uit je feed mag ontbreken. Zo wisselt ze de ene verwarmende foto af met de andere. En als je dacht dat het niet mooier kon worden, wacht maar totdat je deze recente plaatjes ziet! Juultje’s Instagram is zeker het ontdekken waard.

Bron: Instagram

Mobiele versie afsluiten