Juultje Tieleman bewijst met deze foto dat ze de mooiste surfer van het strand is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wauw, knappe Juutlje Tieleman verwent haar volgers met heerlijk surfkiekje in strak pakje op het strand! 

De mooiste surfster van het strand, dat is Juultje Tieleman!

Juultje Tieleman bewijst met deze fantastische foto dat ze niet alleen een getalenteerde influencer is, maar ook nog eens een echte surfer op het strand. Met haar slanke figuur en haar strakke pakje laat ze het hart van haar volgers sneller kloppen. De foto van bovenaf is een slimme zet, want zo krijgen we niet alleen een mooi beeld van haar gezicht, maar ook van haar surfboard. En laten we eerlijk zijn, wat is een surfer zonder een goed board? Juultje lijkt haar board moeiteloos vast te houden en we kunnen bijna voelen hoe het zeewater langs haar enkels stroomt…

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman toont enorme scheur in haar korte jurkje

Juultjen Tieleman

Juutje Tieleman doet haren goed zonder kleding aan!

Juultje Tieleman laat ons in deze video op Instagram zien hoe ze zich helemaal klaarmaakt voor een nieuwe dag op zee. Ze is gefocust en vastberaden om de golven te trotseren en haar surfvaardigheden te verbeteren. Het lijkt bijna alsof ze de golven al kan voelen voordat ze überhaupt in het water is! Het is niet helemaal duidelijk hoe vaardig Juultje al is op de surfplank, maar ze lijkt deze vakantie te gebruiken als trainingskamp. Hoewel ze surfen heel leuk vind, staat haar gezicht nog een beetje op onweer. Zou dat te maken hebben met een klein ochtendhumeurtje? Ze weet in ieder weer hoe ze haar volger in de ochtend kan verblijden met zo’n video waar Juultje nét niks aanheeft!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman draagt zeer weinig kleding tussen de lakens

Juultje doet korte pauze in mini- op ligbedje

Juultje Tieleman neemt even een korte pauze op haar ligbedje voordat ze gaat eten en ze lijkt helemaal uitgeblust van haar surftrainingen. Maar laten we eerlijk zijn, wie zou niet moe zijn na al dat surfen? Het lijkt erop dat ze haar krachten verzamelt voor het volgende avontuur op de golven. Of misschien is ze gewoon aan het dagdromen over haar volgende perfecte surfspot terwijl ze geniet van de zon op haar gezicht en het zand tussen haar tenen! Haar heerlijke pauze zal in ieder geval weer bijdragen aan een mooi gebruind huidje! Zeker die prachtige kadetjes van Juultje vangen het nodige zonlicht op.

Juultje Tieleman

Juultje steekt heel subtiel haar tong uit!

Juultje Tieleman en haar twee vriendinnen stralen op hun selfie alsof ze net de loterij hebben gewonnen! Met hun perfecte poses en stralende glimlachen lijken ze klaar te zijn voor een geweldige zondag. Een vriendin van Juultje deelt de foto op haar Instagram en wenst haar volgers een hele fijne zondag toe! Wie weet wat voor avonturen deze drie mooie dames nog gaan beleven op deze zonnige dag…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!