Foto: Juultje Tieleman toont enorme scheur in haar korte jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Juultie Tieleman met haar jurkje achter iets scherps blijven haken? Welnee, het is juist de bedoeling dat je zo veel van de blondine kunt zien!

Juultie Tieleman is één van onze favoriete Nederlandse influencers. De bloedmooie blondine post regelmatig pittige plaatjes op haar social media en doet menig mannenhart sneller kloppen. Juultje lijkt zich haarfijn bewust te zijn van het effect dat ze op ons allemaal heeft. En gelukkig maar, want het resulteert in werkelijk fantastische foto’s. Deze nieuwe foto’s laten ook weer zien hoe Juultje heerlijk inspeelt op de wensen van haar fans…

Juultje Tieleman verwent fans met piepklein jurkje

Juultje Tieleman heeft lang en breed bewezen dat ze eigenlijk veel te knap is om zichzelf te veel te bedekken, en oh wat zijn we daar allemaal blij mee! Haar Instagram account is een feestje voor je ogen en haar recente fotoshoot doet daar ook niet voor onder. Haar ruim 1 miljoen Instagram volgers zijn er ook wild van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

We zien Juultje Tieleman in een piepklein jurkje dat echt niks aan de verbeelding overlaat. Juultje lijkt heerlijk mee te gaan in de trend van hoe minder kleding, hoe beter. De bloedmooie influencer poseert in met onschuldige blik en glimlach, al zal haar gezicht je misschien niet als eerste opvallen. De 23-jarige schoonheid heeft namelijk een jurkje aan met een split tot ver over haar heupen. In de fantastische foto is alles van haar middel naar beneden volledig zichtbaar. In een latere foto trekt Juultje de split zelfs nóg meer omhoog, en wauw. Wat een cadeautje voor fans en volgers!

Juultje Tieleman showt ondergoed in jeans

Ook voor deze fotoshoot wisten we dat Juultie Tieleman wel vaker met de onderbroek op tafel gaat. Zo zien we de blonde schoonheid regelmatig zonder kleding op haar Instagram en ook de pittigste slaapkamersetjes plaatst ze rustig op haar social media. Fans gaan door het dolle en willen alleen maar meer plaatjes achter de schermen. Juultje luistert er onmiddellijk na en legt altijd uitgebreid verslag van de gebeurtenissen in haar leven. Zo werd ook een recent strand tripje uitgebreid vastgelegd, maar tussen de heerlijke strandfoto’s deelde Juultje een ander snoepje. In het plaatje zien we de beeldschone influencer met onbedekte buik en zéér laag vallende jeans poseren. Maar je ogen zullen meteen naar het setje getrokken worden. Met deze jeans laat Juultje namelijk niks aan de verbeelding over, en we genieten er allemaal van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tielemans post foto in pikant setje tijdens vakantie

Ook toen Juultje Tieleman tijdelijk in Afrika te vinden was hield de blonde schoonheid niet op met posten. En met de tropische temperaturen daar was het alleen maar te verwachten dat Juultje bijna al haar kleding uit zou trekken. Logisch, en helemaal geweldig. Zo plaatste ze deze pikante foto in een verleidelijk setje, en wij zijn helemaal om. Wij snappen volkomen dat je zo’n heerlijk lichaam niet wil verbergen onder kleding. Gelukkig lijkt Juultje het helemaal eens met ons te zijn en kunnen we nog vele prachtige plaatjes op haar social media verwachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...