Foto: Juultje Tieleman toont enorme scheur in haar korte jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Juultie Tieleman met haar jurkje achter iets scherps blijven haken? Welnee, het is juist de bedoeling dat je zo veel van de blondine kunt zien!

Juultie Tieleman is één van onze favoriete Nederlandse influencers. De bloedmooie blondine post regelmatig pittige plaatjes op haar social media en doet menig mannenhart sneller kloppen. Juultje lijkt zich haarfijn bewust te zijn van het effect dat ze op ons allemaal heeft. En gelukkig maar, want het resulteert in werkelijk fantastische foto’s. Deze nieuwe foto’s laten ook weer zien hoe Juultje heerlijk inspeelt op de wensen van haar fans…

Juultje Tieleman verwent fans met piepklein jurkje

Juultje Tieleman heeft lang en breed bewezen dat ze eigenlijk veel te knap is om zichzelf te veel te bedekken, en oh wat zijn we daar allemaal blij mee! Haar Instagram account is een feestje voor je ogen en haar recente fotoshoot doet daar ook niet voor onder. Haar ruim 1 miljoen Instagram volgers zijn er ook wild van!

We zien Juultje Tieleman in een piepklein jurkje dat echt niks aan de verbeelding overlaat. Juultje lijkt heerlijk mee te gaan in de trend van hoe minder kleding, hoe beter. De bloedmooie influencer poseert in met onschuldige blik en glimlach, al zal haar gezicht je misschien niet als eerste opvallen. De 23-jarige schoonheid heeft namelijk een jurkje aan met een split tot ver over haar heupen. In de fantastische foto is alles van haar middel naar beneden volledig zichtbaar. In een latere foto trekt Juultje de split zelfs nóg meer omhoog, en wauw. Wat een cadeautje voor fans en volgers!

Juultje Tieleman showt in jeans

Ook voor deze fotoshoot wisten we dat Juultie Tieleman wel vaker met de onderbroek op tafel gaat. Zo zien we de blonde schoonheid regelmatig zonder kleding op haar Instagram en ook de pittigste slaapkamersetjes plaatst ze rustig op haar social media. Fans gaan door het dolle en willen alleen maar meer plaatjes achter de schermen. Juultje luistert er onmiddellijk na en legt altijd uitgebreid verslag van de gebeurtenissen in haar leven. Zo werd ook een recent strand tripje uitgebreid vastgelegd, maar tussen de heerlijke strandfoto’s deelde Juultje een ander snoepje. In het plaatje zien we de beeldschone influencer met onbedekte buik en zéér laag vallende jeans poseren. Maar je ogen zullen meteen naar het setje getrokken worden. Met deze jeans laat Juultje namelijk niks aan de verbeelding over, en we genieten er allemaal van.

Juultje Tielemans post foto in setje tijdens vakantie

Ook toen Juultje Tieleman tijdelijk in Afrika te vinden was hield de blonde schoonheid niet op met posten. En met de tropische temperaturen daar was het alleen maar te verwachten dat Juultje bijna al haar kleding uit zou trekken. Logisch, en helemaal geweldig. Zo plaatste ze deze foto in een verleidelijk setje, en wij zijn helemaal om. Wij snappen volkomen dat je zo’n heerlijk niet wil verbergen onder kleding. Gelukkig lijkt Juultje het helemaal eens met ons te zijn en kunnen we nog vele prachtige plaatjes op haar social media verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!