Foto: Juultje Tieleman draagt zeer weinig kleding tussen de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De grote blonde influencer Juultje Tieleman deelt zeer beelden tijdens haar heerlijke ochtendroutine! 

De beeldschone parel Juultje Tieleman is niet alleen bekend vanwege haar modellenwerk, maar ook vanwege haar en modieuze posts op Instagram. Zo deelde ze onlangs een heerlijke video waar ze alleen maar aanheeft, en poseert op haar bed!

Juultje Tieleman verwent volgers met leuk

De blondine Juutlje Tielenman begint de video terwijl ze probeert uit bed te komen, maar al snel besluit om terug te kruipen onder de lakens. Want ze heeft eigenlijk geen zin heeft om op te staan. Haar bed ligt veel te lekker. Als ze dan eenmaal uit bed is gekomen dan volgen ‘hele fijne’ beeldfragmenten om naar te kijken. Je kan gelijk zien wat er bij de blondine in de kledingkast hangt! En Juultje laat héél wat smaakvol voorbij komen. Met een grote glimlach op haar gezicht geeft ze toe dat het bed gewoonweg te comfortabel ligt en dat ze eigenlijk geen zin heeft om op te staan. Juultje laat met deze video zien dat ze niet alleen een prachtige verschijning is, maar ook een zéér modieuze kledingstijl heeft. Haar volgers zullen daarom niet kunnen wachten op haar volgende post en blijven haar daarom met veel plezier volgen op Instagram!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman worstelt met aantrekken van onderbroek

De beeldschone Juultje maakt mirror-selfie

Hoewel het misschien geen verrassing is voor haar fans, blijft Juultje Tieleman keer op keer oogverblindend mooi. Zo kwam verder in bovenstaande video een heerlijk fragment waarop ze voor de spiegel staat in klein en een dunne linnen badjas. Met haar weergaloze modellenpose, weelderige blonde lokken en prachtige figuur weet ze de aandacht van haar volgers meteen te trekken. Velen laten dan ook weten dat ze simpelweg niet kunnen stoppen met kijken naar deze adembenemende video. Juultje weet met haar uitstraling en schoonheid niet alleen de mode-industrie te veroveren, maar ook het hart van vele fans. Ze is dan ook niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van inspiratie en bewondering voor velen. Als achtergrond muziekje heeft Juutlje voor het nummer Best Friends van 50 cent gekozen!

Lees ook: Video: Juultje Tieleman schrikt van visite tijdens toiletbezoek

Dansje met vriendinnen wil niet helemaal lukken

Heb je het TikTok filmpje van Juultje Tieleman al gezien? Het is een absolute must-see voor iedereen die van lachen houdt! Juultje en haar twee vriendinnen besloten om samen een dansje te doen op het nummer “Man! I Feel Like A Woman!” van Shania Twain, maar het ging niet helemaal volgens plan. Terwijl ze probeerden hun dansmoves op elkaar af te stemmen, liep het al snel uit de hand. Ze stonden op elkaars voeten, raakten in de knoop en struikelden over elkaar heen. Maar in plaats van gefrustreerd te raken, konden ze alleen maar hard lachen om de situatie. Juultje en haar vriendinnen zijn zo’n geweldige combinatie dat zelfs hun mislukte danspasjes hilarisch zijn. Het is alsof ze de kunst van het onhandig zijn hebben geperfectioneerd en erom kunnen lachen. Het is zo verfrissend om te zien dat ze zichzelf niet al te serieus nemen en gewoon plezier hebben! Dus, als je een slechte dag hebt of gewoon even wilt lachen, bekijk dan zeker dit TikTok filmpje van Juultje Tieleman en haar vriendinnen. Je zult er zeker weten van genieten!

@juultjetielemanofficialBack at it♬ Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!