Jutta Leerdam vastgeketend op winterse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam staat nog steeds bekend als de mooiste schaatsster van Nederland. Om te zorgen dat ze niet vertrekt naar een warmer land, lijkt ze te zijn vastgebonden.

Nederlands mooiste schaatsster Jutta Leerdam is een van de beste dingen die Nederland ooit is overkomen. Het zou dus extreem zonde zijn als ze vertrekt naar een warmer land om daar op de binnenbanen te gaan schaatsen. Gelukkig heeft Jutta dat zelf ook goed door. Om te voorkomen dat ze per ongeluk wegglipt in de nacht heeft Jutta besloten zichzelf maar aan Nederland vast te ketenen. En daar zijn gelukkig hele leuke foto’s van. Op de winterse foto zie je een hele nieuwe kant van Jutta Leerdam.

Lees ook: Topfitte Jutta Leerdam maakt zich enorm populair met deze bewerkte foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam laat met foto haar spannende kant zien

Wie had er achter Jutta Leerdam gezocht dat ze zou houden van een beetje kettingen en vastbinden? Ze lijkt zo’n onschuldig persoon op de meeste van haar foto’s. Nou, maak je borst maar nat, want blijkbaar gaat Jutta volledig voor de kettingen. Op bovenstaande foto’s ten minste. Daar poseert ze op een leuke manier met een ketting aan haar arm. De winterse foto maakt echter een hoop los bij haar fans, die de foto nu al de beste foto van Jutta Leerdam vinden. De schaatsster weet ook nog eens een ongelooflijk ondeugende blik op te zetten met haar pruillipje. En dat zorgt ervoor dat de harten van haar volgers heel veel sneller gaan kloppen. Op zich wel handig met het koude weer. Dan heb je het namelijk niet zo koud.

Jutta heeft prachtige foto laten maken op verjaardag

De nieuwe kant van Jutta komt een week na haar drieëntwintigste verjaardag. Jutta zou zich best voorgenomen kunnen hebben om een iets spannendere smaak er op na te houden dit jaar. Tijdens haar verjaardag was Jutta op de plek waar ze het liefste is, namelijk de schaatsbaan. Daar werd er een schitterend kiekje genomen van de knappe schaatsster in haar natuurlijke habitat. Jutta lijkt op de foto te stralen, alsof in dat moment de hele wereld eventjes om haar draaide. Nu hoort dat natuurlijk ook gewoon op je verjaardag, maar dat er dan een foto gemaakt wordt die dat ook volledig uitstraalt, dat is wel uniek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta begint het jaar goed met leuke foto’s

Jutta begint het jaar dus erg goed. Niet alleen heeft ze een prachtige nieuwe foto om het jaar mee te beginnen en die door haar volgers erg wordt gewaardeerd. Ook is ze weer begonnen met trainen zodat ze aan de absolute top kan blijven van de schaatswereld. Houd er rekening mee dat Jutta dit seizoen weer een aantal flinke records gaat verbreken. Ze heeft de toon voor de rest van het jaar al gezet, dus aan haar houding kan het in ieder geval niet liggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.