Jutta Leerdam laat volgers kwijlen met strakke foto in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt intieme beelden via Instagram. De blondine is hevig aan het zweten in de sportschool..

Jutta Leerdam is weer hevig aan het sporten! In het topsport-leven van de blondine is er eigenlijk nooit veel tijd voor rust, en is ze altijd in beweging. Aan haar lichaam is natuurlijk ook te zien dat de mega sportieve Jutta nooit echt haar rust pakt. De blondine deelt ook nu weer beelden van haar workout, die er intensief aan toegaat. Maar er is altijd tijd voor foto’s en video’s natuurlijk..

Jutta Leerdam deelt zweterige kiekjes vanuit sportschool

Via Instagram deelt Jutta Leerdam de intense beelden. Het is duidelijk te zien dat de blondine aan intensieve, krachtige workouts doet, want het ziet er allesbehalve makkelijk uit. Ook is te zien dat de schaatsster er flink van is gaan zweten. Jutta deelt na afloop ook een zweterig kiekje. Maar eerst trekt ze de aandacht van haar volgers door middel van een verleidelijk kiekje in de spiegel. Dit is nog vóór haar oefeningen, maar wel al in haar sportpakje. Jutta kijkt met een zwoele blik de camera in, en laat op deze manier weten helemaal klaar te zijn om te gaan zweten. En dat doet ze dan ook, want op de video erna zien we haar oefeningen. Via grote sprongen maakt de blondine schaatsbewegingen, in haar strakke pakje. Hierna herhaalt ze de oefening. Na deze video’s deelt Jutta een zweterige foto. Het is te zien dat de blondine intensief aan de slag is gegaan, want het zweet druipt van haar af, over haar strakke pakje. Ze is stiekem blij dat ze klaar is, want aan het einde van de video komt er na die verleidelijke blikken ook nog een glimlach van het gezicht van Jutta af.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam vult strakke legging met heerlijke rondingen

Jutta Leerdam laat weten niet te kunnen relaxen

Op de foto die Jutta Leerdam onlangs plaatste via Instagram, is te zien hoe de blondine achterover op de bank aan het luieren is. Echter was dit niet voor lang, want het was slechts een fotoshoot. En eigenlijk heeft de topsportster ook helemaal geen tijd om achterover te leunen. “No time to sit back and relax, Race weekend is around the corner“, laat Jutta nog even weten. Ze benadrukt nog even dat ze een ontzettend druk leventje heeft, en dat er dan ook allesbehalve tijd is om uit te rusten. Jutta is klaar om helemaal te zweten!

Lees ook: Auw: Jutta Leerdam valt keihard op haar gezicht

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Zwetende Jutta Leerdam constant in beweging

Jutta Leerdam plaatst over het algemeen veel via haar Instagram account, maar bijna altijd is het omtrent sporten. Het is natuurlijk op dit niveau ook essentieel om veel te sporten, en Jutta weet daar dan ook zeker wel raad mee. De blondine is altijd in beweging en altijd aan het zweten. Wanneer zal Jutta klaar zijn met het topsportleven en het tijd vinden om heerlijk te gaan relaxen? Voorlopig nog niet, ze is nog jong en heeft nog altijd plezier in het bewegen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.