Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam stond een tijdje geleden met een reeks kunstzinnige foto’s in een magazine. Dit was haar (en ook jouw) lievelingsplaatje van deze serie!

Jutta Leerdam schitterde onlangs nog in Thialf op de schaats, maar laten we niet vergeten dat deze supersnelle blondine ook een aardig potje kan poseren voor de camera! Jutta blikte deze week terug op een fotoserie van afgelopen zomer. Eén foto uit die reeks springt er overduidelijk uit, vindt ook Jutta zelf…

Jutta Leerdam stelt zich open voor foto in LXRY

De foto’s, die in het blad LXRY gestaan hebben, hadden een duidelijk thema: de benen van Jutta! Dankzij deze staalkabels raast ze vliegensvlug over het ijs, maar ze zijn ook mooi om te zien. Vooral DEZE foto viel erg in de smaak. “Mijn favoriete plaatje,” schrijft de schaatsster erbij. We vrezen dat deze foto niet alleen jouw favoriet is, Jutta!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!