Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam stond een tijdje geleden met een reeks kunstzinnige foto’s in een magazine. Dit was haar (en ook jouw) lievelingsplaatje van deze serie!

Jutta Leerdam schitterde onlangs nog in Thialf op de schaats, maar laten we niet vergeten dat deze supersnelle blondine ook een aardig potje kan poseren voor de camera! Jutta blikte deze week terug op een fotoserie van afgelopen zomer. Eén foto uit die reeks springt er overduidelijk uit, vindt ook Jutta zelf…

Jutta Leerdam stelt zich open voor foto in LXRY

De foto’s, die in het blad LXRY gestaan hebben, hadden een duidelijk thema: de benen van Jutta! Dankzij deze staalkabels raast ze vliegensvlug over het ijs, maar ze zijn ook mooi om te zien. Vooral DEZE foto viel erg in de smaak. “Mijn favoriete plaatje,” schrijft de schaatsster erbij. We vrezen dat deze foto niet alleen jouw favoriet is, Jutta!

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten