Jutta Leerdam kan niet het ijs op zonder dit trillende voorwerp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft weer een heerlijk plaatje op het internet gezet, waarbij ze haar leukste trillende apparaat tevoorschijn haalt.

Schaatsster Jutta Leerdam laat grote trillende stok aan publiek zien

Jutta Leerdam is niet zo preuts en kan dus met het grootste gemak haar privéleven delen met de buitenwereld. Zo zie je regelmatig hoe Jutta zich opmaakt voor nieuwe wedstrijden en zie je ook hoe ze haar dagen naast et ijs doorbrengt. Ook van haar relatie met Jake Paul krijg je als volger veel mee. Jutta deelt echt alles met haar volgers. Ook vanuit de badkamer. Jutta is momenteel bezig met de wereldbeker schaatsen in Peking en daar gaat ze natuurlijk niet onvoorbereid heen. Wat Jutta het liefste meeneemt naar het buitenland? Dat is natuurlijk haar tandenborstel. Jutta kan zich geen reis voorstellen zonder dat het apparaatje meegaat. En dat deelt ze natuurlijk trots op Instagram voor al haar volgers. Die genieten daar dan wel weer van. De volgers van Jutta zijn namelijk blij met elk plaatje dat de blondine bereidt is te delen.

Lees ook: Jutta Leerdam maakt Jake Paul wild met foto in schaatspakje

Geen goud voor Jutta Leerdam bij de Wereldbeker

Hoewel Jutta Leerdam echt wel haar best heeft gedaan op haar wedstrijden, was het deze keer niet genoeg om haar titel te verdedigen. Miho Takagi wist op de 100 meter Jutta te verslaan. Met een fractie van een seconde wist de Japanse de regerend blonde wereldkampioene van de troon te stoten. En dat deed natuurlijk best pijn voor Jutta.  Peking is niet de stad van Jutta Leerdam. Daar wist ze tijdens de vorige Olympische Winterspelen ook al niet te winnen op de 1000 meter. Er heerst voor de blondine toch een kleine vloek op de stad. Ze staat er gelukkig nuchter in: “Het is wat het is” laat Jutta weten.

Lees ook: Wist je dat deze knappe topschaatsster stiekem familie van Jutta Leerdam is?

De prachtige blikken van Jutta Leerdam

Zoals je kan zien op de foto hierboven plaatst Jutta de mooiste foto’s van zichzelf als ze niet op het ijs staat. Dan lijkt de blondine de beste plaatjes te maken. Vooral de blikken die Jutta soms richting de camera geeft zijn om van te smelten. De mooie blondine weet erg goed gebruik te maken van haar charmes om haar volgers een beetje te betoveren. En dat werkt natuurlijk ontzettend goed. De blonde schaatsster weet haar volgers wel erg te verwennen met al die mooie kiekjes.

Zijn Jutta Leerdam en Jake Paul alweer uit elkaar?

Zo het alweer klaar zijn met de liefde tussen Jake Paul en Jutta Leerdam? Dat denken sommige van de fans van Jutta wel. Nornmaal gesproken overladen ze elkaar namelijk met allerlei hartjes, lieve berichten, leuke tekstjes en schattige woordjes op elkaars Instagram foto. Maar het lijkt nu toch een stukje rustiger te zijn onder de berichten van zowel Jutta als Jake. Misschien komt het omdat ze allebei druk zijn, maar misschien speelt er meer. De meeste Nederlandse mannen zien Jutta en Jake natuurlijk liever uit elkaar dan bij elkaar. Want dat zou betekenen dat ze allemaal weer een klein beetje kans maken bij de schaatsster. En dat kleine beetje hoop is natuurlijk erg mooi om aan vast te kunnen houden. Maar zelfs als ze niet uit elkaar gaan, kan je altijd nog genieten van de mooie foto’s van Jutta Leerdam. Dat is dan wel weer mooi.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...