Wist je dat deze knappe topschaatsster stiekem familie van Jutta Leerdam is?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dione Voskamp is een Nederlandse schaatsster die toevallig ook familie is van Jutta Leerdam. En net als Jutta ziet ook Dione er geweldig uit!

Even voorstellen: schaatsster Dione Voskamp

Dione Voskamp is al jaren actief in het Nederlands schaatsen, maar valt de hele tijd net buiten de spotlights. Tijd om dat eens te veranderen. Ze is de achternicht van Jutta Leerdam. En net als haar familielid is ook Dione een ongelooflijk mooie vrouw. Ze woont in Heereveen, de schaatshoofdstad van de wereld. Ze is wereldkampioen geworden op de teamsprint en doet zelf de 500 meter. Voor de Olympische Spelen bleek Dione net te langzaam. Maar nog steeds behoort Dione Voskamp bij de absolute top van de Nederlandse schaatswereld. Maar nog veel belangrijker is dat ze allemaal leuke foto’s maakt wanneer ze niet aan het schaatsen is.

Dione Voskamp houdt van ondernemen en kan niet stilzitten

De droom van de Olympische Spelen leeft natuurlijk nog steeds. En met de spelen van 2026 in het vooruitzicht zet Dione alles op alles om ervoor te zorgen dat zij straks kwalificeert voor dat bijzondere event. De schaatsster heeft samen met andere schaatsers een eigen team opgezet om ervoor te zorgen dat ze straks op de Olympisch Spelen terecht komt. Haar schaatsploeg heet Team Novus en gooit vrij hoge ogen. Zou het Dione dan toch lukken om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen? Blijf haar de komende tijd volgen om achter dat antwoord te komen.

Dione Voskmap ziet er in haar schaatspakje erg goed uit

De achternicht van Jutta Leerdam heeft duidelijk dezelfde genen door haar zitten. Net als Jutta heeft namelijk ook Dione een ongelooflijk goed waar je als man alleen maar blij van kan worden als je ernaar kijkt. De schaatsster plaatst niet zoveel foto’s als haar achternicht dat doet, maar heeft toch wel een aantal zeer leuke plaatjes online staan. Vooral de kiekjes in haar schaatspakje zien er altijd vrij bijzonder uit. Daar genieten haar volgers misschien nog wel het meeste van. Nu zie je natuurlijk de vorm van het van Dione Voskamp het beste in zo’n schaatspakje. Gelukkig draagt ze die ook gewoon het meest, dus daar kan je van blijven genieten.

Dione Voskamp start ook carrière naast het ijs

Behalve haar carriere op het ijs heeft Dione een bedrijfje opgericht. Ze is namelijk een eigen bedrijfje gestart. De schaatsster kan behalve schaatsen blijkbaar ook heel erg goed grafisch ontwerpen. Dione is dus niet alleen maar een enorm sportieve dame, maar is ook nog eens ontzettend creatief. En daarnaast ook dus flink ondernemend. Geen wonder dat zoveel mannen ook zo gek zijn op de schaatsster. Ze heeft meer dan genoeg goede punten. En alsof dat nog niet genoeg was, ziet Dione er ook nog eens ontzettend leuk uit. Een dame met inhoud dus, maar ook iemand die gewoon erg mooi is om te zien. Dione is op die manier dus het beste van beide werelden. Het kan daarom niet lang meer duren of Dione wordt vele malen populairder dan haar achternichtje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.