Jutta Leerdam maakt Jake Paul wild met foto in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam post nog elke dag mooie plaatjes van zichzelf. En daar maakt ze nou precies haar vriendje helemaal wild mee. 

Jake Paul wordt helemaal wild van Jutta Leerdam

De bokser en YouTuber is ontzettend verliefd op de Nederlandse Jutta. Dat is ook niet zo vreemd, want de blonde schaatsster is ook wel een fantastische dame. Met haar flinke talent op het ijs maakt ze natuurlijk veel indruk, maar buiten het ijs om weet Jutta ook mensen te betoveren met haar mooie foto’s. De blondine heeft nu een kiekje online gezet waar ze er bijzonder goed uit ziet. Dat heeft alles te maken met haar schaatspakje. En Jake is het daar zeker mee eens, die vindt de foto ook geweldig.

Jutta laat haar topconditie zien in pakje

De blondine staat met recht bovenaan de schaatswereld. En ze wil natuurlijk dat iedereen dat kan zien. Daarom heeft ze ook een schaatspakje dat zo strak is, dat je er bijna doorheen kan kijken. Het valt gelijk op hoe strak en goed getraind Jutta is. Met haar sterke benen maakt ze gelijk indruk. En om de foto helemaal af te maken geeft Jutta ook nog even een blik onze kant op waar je gelijk van gaat smelten. Gelukkig kijkt ze richting de camera en niet richting het ijs.

Jake Paul ook flink onder de indruk van Jutta Leerdam

Natuurlijk moet vriendje Jake Paul ook even van zich laten horen. Hij is echt helemaal weg van Jutta en haar mooie foto’s en in de comments op Instagram laat hij dat ook meteen blijken. “You are stunning” laat hij zijn vriendin weten. De YouTuber is tot over zijn oren verliefd en kan zich geen leven voorstellen zonder Jutta aan zijn zijde. Dat hoeft hij voorlopig ook nog niet te doen, want het lijkt erop dat ze ook nog wel even bij hem blijft.

Jake Paul en Jutta Leerdam plagen volgers

Vaak plaatst Jutta Leerdam samen met haar vriend Jake Paul foto’s waarop ze beide nogal lieflijk met elkaar doen. Dat levert vaak veel jaloezie op vanuit haar volgers. Die willen stiekem natuurlijk Jutta voor zichzelf hebben. En dat valt goed te begrijpen, want de blonde is natuurlijk voor veel mannen ook gewoon de perfecte vrouw. Ze is slim, sportief, ontzettend mooi en heeft een goed gevoel voor humor. Wat wil je als man nou nog meer? Helaas is ze al een koppeltje met Jake Paul, maar alles kan nog veranderen.

Jutta blijft leuke foto’s plaatsen voor volgers

Ondanks dat ze met Jake is, blijft Jutta gewoon ontzettend leuke foto’s plaatsen voor haar volgers. Die zet ze maar al te graag op haar Instagram pagina. Daarmee maakt ze Jake soms wel eens een beetje jaloers, maar Jutta vindt dat ook wel weer grappig om te zien. Dat Jutta bezig blijft met het plaatsen van foto’s is goed nieuws voor haar volgers. Die waren bang dat ze niets meer van de blondine te zien zouden krijgen. Dat blijkt gelukkig toch anders te werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!