Jutta Leerdam is het lekkerste hapje op smakelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Helaas moet Jutta na een lange vakantie weer naar huis toe. Maar gelukkig heeft ze genoeg kunnen genieten tussendoor. 

Jutta Leerdam moet na een lange familievakantie op Bonaire helaas weer terug naar huis. De prachtige blondine heeft lang genoeg kunnen genieten van het mooie weer en vertrekt naar Nederland. Ze heeft een heerlijke tijd gehad en dat kan je goed zien. Jutta is flink bruin geworden en heeft in de hotelsportschool aan haar lijf kunnen werken. Jet was niet alleen maar zonnen en werken. Af en toe mocht Jutta ook genieten. Zo ook op deze foto. Toch is Jutta tussen al deze lekkernijen nog steeds zelf het lekkerste hapje!

Lees ook: Video: Zwemmende Jutta Leerdam vervult fantasie van iedere man

Jutta is tussen het eten nog steeds het lekkerste hapje

Ondanks dat de hele tafel vol staat met allemaal heerlijk eten, is Jutta nog steeds het meest lekkere hapje aan tafel. De wonderschone sporter heeft voor de gelegenheid een prachtig zwart jurkje aangetrokken en dat staat haar natuurlijk fenomenaal goed. Jutta laat zo haar beste kwaliteiten zien. Ook trekt ze een verleidelijke blik naar de camera, die vast wordt gehouden door haar vriend Koen. Die mocht de verleidelijke blik van Jutta in levende lijve aanschouwen. Wat een geluksvogel is het toch.

Op haar eilandje is Jutta helemaal gelukkig

Jutta zag er nog nooit zo gelukkig uit als tijdens haar vakantie. Daar kon ze elke dag heerlijk ontspannen en van de zon genieten. Dat was natuurlijk feest voor Jutta, die normaal gesproken keihard werkt om haar positie van topsporter te mogen behouden. Een beetje ontspanning deed de beeldschone blondine goed. Nu ze weer helemaal opgeladen is, kan Jutta weer alle uitdagingen aan. Het is de komende tijd dus zeker de moeite waard om Jutta te blijven volgen.
Jutta is een knappe legpuzzel op tropische foto

De knappe schaatsster weet altijd wel bijzondere outfits aan te trekken voor de foto. Deze keer was ook zeker geen uitzondering. Jutta ging verkleed als legpuzzel en wist daarmee de aandacht van de lokale mannelijke bevolking te trekken. Die wilde namelijk wel een poging doen deze knappe legpuzzel op te lossen. Daar kwam het natuurlijk niet van, omdat Jutta hand in hand liep met Koen de hele week. Maar gelukkig is er nog de geweldige foto van de outfit van Jutta.

Jutta Leerdam is gelukkig weer terug in het land

Nu is Jutta dan eindelijk weer terug in het land en dat is goed nieuws voor haar fans. Die lopen nu weer kans om Jutta in het echt te mogen zien. Daarbij is het toch wel een prettige gedachte dat de bloedmooie blonde schaatsster iets dichter bij huis is. Het is jammer genoeg dus wel gedaan met alle tropische foto’s in korte jurkjes, aangezien het in Nederland weer ouderwets koude temperaturen zijn. De komende week zal je dus even moeten wennen aan Jutta in een dikke winterjas. Maar die mag ze hopelijk snel verruilen voor een kort rokje, wanneer de zomer voor de deur staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!