Video: Jutta Leerdam verovert F1-publiek met superstrak oranje topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam was aanwezig bij de GP van Zandvoort. Dit deed ze in superstrak oranje topje.

De beeldschone schaatsster heeft een ongelofelijk spannend topje aangetrokken. Dit deed ze echter wel in de kleur oranje om zo haar support aan Max Verstappen te tonen. Het topje bedekt weinig van het sportieve lichaam van Jutta. Door het superstrak topje kan je goed zien hoe fit Jutta eruit ziet. Als ze weer bezig is met het zoeken naar een nieuw vriendje gaat dit topje daar zeker bij helpen!

 

Jutta Leerdam kleedt zich lekker kort

Wie Jutta Leerdam volgt op sociale media weet ook dat ze er niet vies van is om ‘spannende’ foto’s te posten. Wanneer ze op vakantie is of naar een groot evenement zoals de GP van Zandvoort gaat is Jutta in ieder geval niet schuw om wat van haar lichaam te laten zien. Met een afgetraind lichaam zoals haar is dat ook niet raar. Jutta zorgt er midden in het publiek wel voor dat ze met haar superstrak oranje topje nog steeds opvalt tussen alle oranje fans. Met zo’n topje aan heeft het publiek boven Jutta meer van haar gezien dan van de Formule 1-race. De Formule 1-race was op het einde echter enorm spannend, maar het topje van Jutta Leerdam was misschien nog wel spannender…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam op zoek naar nieuw vriendje

Sinds kort is Jutta Leerdam weer single. Het leek er lange tijd op dat de mannen in Nederland geen kans meer bij haar zouden hebben. Wanneer bekend werd dat Koen Verweij vreemd was gegaan gaf hij de mannen in Nederland weer hoop. Als Jutta zich zo blijft kleden net als bij de GP van Zandvoort zou het in ieder geval niet lang meer duren voordat ze weer een nieuw vriendje heeft. Het is dus duidelijk dat ze aandacht zoekt van mannen, want met zo’n strak topje kijken zelfs de getrouwde mannen even naar haar om!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam support Max Verstappen

Met het oranje topje gaf Jutta al stiekem een hint dat ze voor Max Verstappen zou juichen. Nu heeft ze zelf ook laten weten op sociale media dat ze inderdaad voor Max Verstappen was. De Nederlander won gisteren alweer zijn tiende race van het seizoen! Jutta Leerdam was getuige van zijn tweede opeenvolgende winst in Zandvoort. Jutta Leerdam was niet de enige die Max Verstappen kwam aanmoedigen in Zandvoort. Ook de beeldschone Sylvana Ijselmuiden was aanwezig op het circuit in Zandvoort om Max Verstappen aan te moedigen. Al wordt er vaak gezegd dat Formule 1-een ‘mannen’ sport is waren er tijdens de GP van Zandvoort enorm veel beeldschone dames aanwezig op het circuit! Een reden om volgend jaar ook naar de GP van Zandvoort te gaan

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.