Justin Bijlows vriendin Dayenne Huipen is mooiste spelersvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs heeft de uitreiking van de FHM-awards plaatsgevonden. De mooiste vrouwen werden uitgebreid in het zonnetje gezet en kregen in verschillende categorieën ieder een prijs uitgereikt. Terwijl iedereen het heeft over ‘mooiste vrouw’ Monica Geuze viel ons oog juist op Dayenne Huipen. Deze dame, vriendin van Feyenoord-keeper Justin Bijlow, werd uitgeroepen tot WAG 2021, de mooiste voetbalvrouw van het jaar.

Dayenne Huipen is mooiste voetbalvrouw van Nederland

Dayenne Huipen is winnares van de WAG 2021, WAG staat voor “Wives and Girlfriends”. Een verzamelnaam die de Britse pers ooit gaf aan alle vrouwen en vriendinnen van bekende voetballers. Justin Bijlow, de eerste keeper van Feyenoord, heeft met Dayenne zijn droomvrouw aan de haak geslagen. Terwijl haar vriend zich suf traint, staat de brunette zelf ook te zwoegen in de sportschool. Al dat harde werken wordt beloond en de brunette deelt deze ook met trots met talloze schitterende foto’s op haar Instagram. Die Justin Bijlow is een geluksvogel!

Lees ook De allermooiste Instagram foto’s van presentatrice Geraldine Kemper
Dayenne Huipen doet onthulling

Naar aanloop van de uitreiking van de WAG award ging voetbalzone in gesprek met Dayenne Huipen. De 25-jarige voetbalvrouw maakt er geen geheim van dat ze aan haar heeft gesleuteld. Wanneer Huipen de vraag krijgt aan welke clichés zij voldoet als het aankomt op voetbalvrouwen, is de brunette dan ook gelijk eerlijk. “Ik heb wel wat laten doen en ik ga ook werken in die branche”, aldus de vriendin van Bijlow. “Ik ben sowieso van mening dat iedereen moet doen waar ‘ie blij van wordt.” Bekijk de hele video hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!