Jonge vrijgezel Jasmijn (26) wil zich ‘helemaal’ aan Boer Haico laten zien bij BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De logeerweek is aangebroken bij Boer Zoekt Vrouw en de knappe jonge vrijgezel Jasmijn wil zichzelf helemaal laten zien aan boer Haico.

Boer Haico ontvangt zijn pittige dames thuis

De boeren en boerinnen van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw hebben de drie gelukkige deelnemers uitgekozen die op bezoek mogen bij de boerderijen voor de logeerweek. Het is natuurlijk extra bijzonder om te worden uitgenodigd dit jaar, want de boeren en boerinnen wonen door heel Europa heen. Zo ook boer Haico die een melkveebedrijf heeft in Denemarken. Haico heeft drie hele verschillende vrouwen uitgenodigd bij hem op de boerderij. Zo komt eerst Ellen aan met een hele dikke camper die ze pontificaal voor de deur neerzet. Ellen is zeker niet op haar mondje gevallen en behoorlijk haantje de voorste. Al zegt ze zelf dat ze op de boerderij met dubbele gevoelens is want ze vindt het best spannend. De volgende vrouw is Wendy, een behoorlijk vrij typje want ze reist in een camper al jaren door Europa met haar dochter die ze zelf les geeft. Wendy is een blondine die zegt dat ze misschien wel klaar is om bij Haico in te trekken, maar dat is nog maar de vraag. Kan de blondine wel haar vrije bestaan opgeven? Als derde kandidate is er Jasmijn, een nog jonge meid van maar zesentwintig jaar. Jasmijn is een stuk rustiger en het leeftijdsverschil met de drieënveertig jarige Haico is te merken.

Boer Haico zijn dames gaan er flink op tegen elkaar

De vrouwen van boer Haico lijken allemaal totaal niet op elkaar qua uiterlijk en qua persoonlijkheid. De arme Jasmijn lijkt het nog niet erg gezellig te vinden met de oudere Ellen en Wendy. Beide proberen ze behoorlijk de aandacht naar zich toe te trekken tijdens BZV. Zo begint het al bij een simpele lunch waar Ellen op een onaardige toon aan Wendy vraagt of ze nou een plakje van het vlees heeft laten liggen. Wendy reageert lachend dat ze niet drie op haar broodje hoefde en zegt dan maar een half broodje. Ellen kijkt verontwaardigd. Ellen neemt ook steeds het woord en je ziet Jasmijn steeds stiller worden. In het stukje waar alleen Jasmijn wordt geïnterviewd vertelt ze dat ze het gevoel heeft dat er meer dynamiek is tussen Haico en de andere vrouwen, ze vind het lastig dat die er ook bij zijn. Zo probeert Jasmijn ook wel haar momentjes te pakken maar ze is niet op de voorgrond want zo is ze gewoon niet. Jasmijn kijkt wat sipjes terwijl ze dit vertelt, want ze wil zichzelf het liefste helemaal aan boer Haico laten zien.
Boer Haico is nog groentje op het gebied van vrouwen

De vrouwen gaan helpen met het melken van de koeien. Wendy vraagt aan Haico hoe het zit dat hij zomaar de uiers van de koeien aanraakt. Zo zegt ze dat als iemand dat zonder te vragen bij haar doet zou ze niet zo blij zijn. Haico lijkt het een beetje een rare vraag te vinden, maar antwoord dat de koeien het gewend zijn dus niet erg vinden. Verder probeert Haico een blik te geven of een grapje terug te vragen aan de vrouwen. Al heeft ie er niet veel ervaring mee. Vervolgens vertelt Haico aan Jasmijn dat de meeste vrouwen direct weg zijn als ze horen dat hij boer is. Jasmijn lijkt daar niet veel mee te kunnen. Vervolgens gaan de vrouwen en Haico in over zijn datingsleven, die niet veel voorstelt. Zo vertelt Haico nog nooit te hebben gezoend, waar de vrouwen aardig maar wel een tikkeltje geschokt op reageren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...