Johnny de Mol kijkt wel heel verliefd naar Dyantha Brooks op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dyantha Brooks heeft een intiem gesprekje met Johnny de Mol. Die kijkt haar vervolgens wel erg verliefd aan.

Zou er iets spelen tussen Johnny de Mol en presentatrice Dyantha Brooks? Je zou het bijna denken als je de twee samen op de foto ziet. Johnny kijkt wel heel erg intiem naar de Shownieuws presentatrice. Zou daar meer spelen? Of zou Johnny zijn handen al vol hebben aan schandalen? Hij moest namelijk eerst ook even verhaal halen bij tante Linda de Mol, nadat haar ex in opspraak raakte bij de verhalen rondom The Voice of Holland

Lees ook: Foto: Dyantha Brooks heeft moeite met stilte sinds avonturen Expeditie Robinson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Johnny en Dyantha romantisch op de foto

Dyantha mocht een aantal weken geleden een kijkje nemen bij Johnny in de keuken. En dat leverde een meer dan romantische foto op. Johnny kijkt namelijk iets meer dan alleen vriendelijk in de richting van de beeldschone presentatrice. Zou daar wat meer spelen? Johnny heeft natuurlijk wel het imago gehad van een vrouwenverslinder. En je weet wat ze zeggen: een vos verliest nooit zijn streken. Het zou dus zo maar kunnen dat er meer speelt tussen deze mooie mensen dan alleen maar een tour van de keuken. Johnny kennende heeft hij er wellicht ook een kleine tour van de slaapkamer bij gedaan. Wellicht dat dit verhaal binnenkort dus een bijzonder smeuïg staartje krijgt.

Johnny heeft al genoeg aan zijn hoofd nu met tante Linda

Aan de andere kant heeft Johnny ook wel weer genoeg aan zijn hoofd. hij is een jaartje ouder en wat verstandiger. En momenteel heeft hij zijn handen vol aan het troosten van zijn tante Linda, die flink liefdesverdriet meemaakt. Haar vriend was namelijk betrokken bij de schandalen rondom The Voice of Holland en die heeft ze dus de deur moeten wijzen. Johnny zal voorlopig nog wel veel langs moeten bij zijn tante en heeft dus weinig leuke tijd voor andere spannende dingen, zoals Dyantha. Die heeft trouwens ook haar handen vol met het hele drama rondom The Voice of Holland. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Dyantha duikt met Shownieuws ongetwijfeld in het drama rondom The Voice of Holland

Dyantha zal ongetwijfeld binnenkort ook haar handen vol hebben aan het drama rondom The Voice of Holland. Bij Shownieuws smullen ze namelijk van het drama rondom Nederlandse bekende koppen. Zeker als die op het punt staan te gaan rollen. En aangezien er al zoveel gebeurt is de afgelopen dagen met betrekking tot de talentenjacht zullen ze achter de schermen van Shownieuws hun handen vol hebben. Ook Dyantha heeft dus weinig tijd om te ontdekken of de romantische blik van Johnny tot meer leidt dan onschuldig geflirt. De twee zullen hun prille gevoelens dus in de ijskast moeten zetten totdat het hele drama rondom The Voice is opgelost. En hoewel er waarschijnlijk niks speelt tussen Dyantha en Johnny, zal dat dankzij al het recente drama, alleen gissen blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.