Johan Derksen uitgescholden na goedpraten van wangedrag bij Ajax en The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen staat niet bepaald bekend om zijn voorzichtige mening. En dat komt hem voor de zoveelste keer duur te staan. 

De analist met de gigantische bromsnor staat nu eenmaal niet erg bekend om zijn genuanceerde uitspraken. Johan zegt wat hij denkt en hij meent wat hij zegt. Meestal levert dat hem ook nog een soort respect op, maar de afgelopen tijd heeft de houding van Johan een averechts effect. Het begon al toen hij zijn baas John de Mol openlijk op televisie aan het verdedigen was over zijn houding nadat het schandaal met The Voice of Holland bekend werd. En nu, na de hele situatie met Marc Overmars bij Ajax, heeft Johan weer een beetje onhandig zijn mening geformuleerd. En daarvoor wordt hij nu op social media, in praatprogramma’s, in kranten en op blogs uitgescholden voor van alles en nog wat. Misschien moeten ze bij VI Vandaag voortaan de lastige onderwerpen toch voor de zekerheid maar vermijden?

Lees ook: Betrapt: Johan Derksen dolenthousiast over VI Vandaag vanwege salaris

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Heeft Johan ook wat nuttigs gezegd?

Of Johan ook wat nuttigs heeft gezegd? Jazeker! Je zou het bijna niet geloven, maar het is echt zo. Hij wil namelijk dat Erwin van der Sar ook opstapt, want die kan namelijk simpelweg niet onschuldig zijn. “Bij dat stuk van het NRC werd gezegd dat het een cultuurtje was”, haalt Johan aan. Daarmee doelt hij op dat Marc Overmars zeker geen uitzondering was binnen de club. Volgens Johan is Van der Sar alles nu alles aan het dichttimmeren. Toen de vrouwen in kwestie ooit eerder melding maakten van de toestanden met Marc Overmars bij hun leidinggevende, weet Johan, ging die het allemaal bespreken bij Van der Sar. Dan is dat of nooit gebeurd, of Van der Sar liegt. En als Van der Sar gelogen heeft over de situatie, moet ook hij het veld ruimen. Dat vindt Johan tenminste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.