Johan Derksen uitgescholden na goedpraten van wangedrag bij Ajax en The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen staat niet bepaald bekend om zijn voorzichtige mening. En dat komt hem voor de zoveelste keer duur te staan. 

De analist met de gigantische bromsnor staat nu eenmaal niet erg bekend om zijn genuanceerde uitspraken. Johan zegt wat hij denkt en hij meent wat hij zegt. Meestal levert dat hem ook nog een soort respect op, maar de afgelopen tijd heeft de houding van Johan een averechts effect. Het begon al toen hij zijn baas John de Mol openlijk op televisie aan het verdedigen was over zijn houding nadat het schandaal met The Voice of Holland bekend werd. En nu, na de hele situatie met Marc Overmars bij Ajax, heeft Johan weer een beetje onhandig zijn mening geformuleerd. En daarvoor wordt hij nu op social media, in praatprogramma’s, in kranten en op blogs uitgescholden voor van alles en nog wat. Misschien moeten ze bij VI Vandaag voortaan de lastige onderwerpen toch voor de zekerheid maar vermijden?

Lees ook: Betrapt: Johan Derksen dolenthousiast over VI Vandaag vanwege salaris

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Heeft Johan ook wat nuttigs gezegd?

Of Johan ook wat nuttigs heeft gezegd? Jazeker! Je zou het bijna niet geloven, maar het is echt zo. Hij wil namelijk dat Erwin van der Sar ook opstapt, want die kan namelijk simpelweg niet onschuldig zijn. “Bij dat stuk van het NRC werd gezegd dat het een cultuurtje was”, haalt Johan aan. Daarmee doelt hij op dat Marc Overmars zeker geen uitzondering was binnen de club. Volgens Johan is Van der Sar alles nu alles aan het dichttimmeren. Toen de vrouwen in kwestie ooit eerder melding maakten van de toestanden met Marc Overmars bij hun leidinggevende, weet Johan, ging die het allemaal bespreken bij Van der Sar. Dan is dat of nooit gebeurd, of Van der Sar liegt. En als Van der Sar gelogen heeft over de situatie, moet ook hij het veld ruimen. Dat vindt Johan tenminste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...