Johan Derksen onthult reden voor schokkende comeback Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside keert toch terug op tv! Wat blijkt? Johan Derksen stopte helemaal niet vanwege de ophef, maar vanwege iets anders…

De kijker heeft gewonnen! Vandaag Inside keert terug na een pauze van twee weken. Het programma, dat één van de best scorende programma’s van SBS 6 was, maakt een comeback mét Johan Derksen. De Snor heeft zo z’n redenen voor deze onverwachte terugkeer.

Vandaag Inside stopt én begint weer

Eind april ontstond er in heel Nederland een rel nadat Johan Derksen schokkende uitspraken deed over een ervaring van hem, van zo’n 50 jaar geleden. Hierin vertelde hij dat hij een bewusteloze vrouw gepenetreerd zou hebben met een kaars. Later corrigeerde hij zichzelf, met het verhaal dat hij de kaars rechtop tussen haar benen zou hebben gezet. Wie wat gelooft, moet je maar zelf weten. In ieder geval wordt Johan Derksen niet erg vertrouwt door Nederland. De uitzending van een dag later gaf Johan aan te willen ‘kappen’ met de talkshow. Hij gaf als reden dat hij niet aan tafel wilt zitten met de gedachten dat hij op moet letten wat hij zegt. De andere heren aan tafel, Wilfred Genee en René van der Gijp antwoordden hier vervolgens op; “Als jij stopt stoppen wij ook”. Alles leek erop dat de talkshow dus definitief tot een einde zou komen. Tot op het heden, de heren lijken namelijk terug te komen, maar vanwege een andere reden dan je zou denken..

Lees ook: Redden deze bn’ers de carrière van Johan Derksen bij Vandaag Inside?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Johan Derksen om andere reden ‘gekapt’ bij Vandaag Inside

Ondanks dat Johan Derksen als reden voor het stoppen gaf dat hij niet aan tafel wilt zitten met een blad voor de mond, lijkt de reden van stoppen nu toch net iets anders te zijn. Derksen zegt dat hij niet door de enorme media-rel was gestopt! Hij was de boze reacties namelijk al wel gewend. Hij gooide de handdoek juist in de ring omdat hij een gebrek aan steun van zijn werkgever voelde. Derksen had dat meer verwacht van Talpa, maar werd op het veelbesproken moment eigenlijk keihard laten vallen door zijn werkgever. Derksen zegt niks gemerkt te hebben van enige steun van de Talpa-directie. Dit lijkt inmiddels uitgepraat, waardoor Derksen dus weer durft te denken aan een terugkeer.

Vandaag Inside tòch terug na ‘pittig gesprek’

Het Vandaag Inside-trio zou onlangs zijn uitgenodigd voor een gesprek bij de Talpa-directie. Samen met John de Mol en zijn handlangers gingen ze ervoor zitten in het hoofdkantoor in Laren. Dit bleek uiteindelijk een pittig gesprek te zijn. Er waren duidelijk partijen, maar deze konden ook goed naar elkaars opinie luisteren. Volgens bronnen noemde Derksen dit een ‘pittig maar goed gesprek’. Ook benadrukte de Mol dat hij wel achter hun stond, en dan ze zelf de handdoek in de ring hadden gegooid. De Talpa-directie zou ook nog laten weten hebben dat zij een hervatting van het programma graag zouden terugzien, ondanks deze mediarel.

Nu heeft Johan Derksen bevestigd dat Vandaag Inside officieel terugkomt. Wel is Derksen al zijn hobby’s kwijt. Radio West, Noord-Holland en Rijnmond stopte allemaal met zijn radioprogramma. Ook werd zijn theatershow gecanceld. ”Ik wist binnen één dag wie mijn beste vrienden zijn“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...