Redden deze BN’ers de carrière van Johan Derksen bij Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen krijgt veel over zich heen op het moment. Maar er zijn ook genoeg BN’ers die hem nog steunen. 

Johan vertelde dinsdag tijdens de uitzending van Vandaag Inside dat hij een kaars ooit in een vrouw had gestoken. Dat had hij beter niet kunnen zeggen, want een dag later was hij voorgoed van de buis gehaald. Tenminste, alle ophef heeft er voor gezorgd dat Johan is gestopt met het programma, waardoor gelijk maar heel de stekker uit Vandaag Inside is getrokken. Heel Nederland lijkt boos op Johan, maar een paar dappere BN’ers lijken hem nog te steunen. Maar is die steun genoeg om zijn carrière te redden?

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks krijgt steun uit onverwachte hoek

Bennie Jolink kan met Johan mee lachen

De Achterhoekse zanger Bennie jolink steunt Johan in zijn moeilijke tijd. Hij plaatste een razend berichtje op facebook dat natuurlijk meteen werd verwijderd. Een paar dagen later stond zijn bericht weer terug. Een foutje van het platform. Mensen vonden de post zo aanstootgevend, dat Facebook hem uit voorzorg verwijderde. De post bleek helemaal niet in strijd met de regels van Facebook, terwijl dat wel werd gedacht. Maar wat stond er dan allemaal in die post dat de wereld zo op zijn kop stond? “Hypocriete slijmerds, de mensen die Johan Derksen laten vallen” noemde Bennie alle tegenstanders van Johan. Het leverde hem in korte tijd duizenden reacties op. Als het aan Bennie ligt had Johan nooit zo door het slijk gehaald moeten worden.

Paul Haenen heeft ook wel zijn woordje klaar over de situatie

Dominee Gremdaat heeft vooral een hekel aan de rol die programma’s als Jinek en Op1 spelen in het verhaal rondom Johan Derksen. Het alter ego van Paul Haenen vindt dat de talkshows de kwestie met Johan Derksen nogal hebben opgeblazen en zo een grote rol hebben gespeeld in het ‘cancelen’ van Johan. De grote mediahysterie die uit de rel voortkwam heeft er voor gezorgd dat je nu niet meer naar Johan kan kijken: “Je hebt mensen die alleen naar een tv-programma kijken omdat ze zin hebben om verontwaardigd te worden: ‘Nou, wat je nu ziet, dat kán toch helemaal niet! Wat verwerpelijk is dit!!!’”

Hélène Hendriks staat stiekem aan de kant van Johan

Waarschijnlijk staat Hélène Hendriks ook wel aan Johan zijn kant, al kan ze daar nu niks over zeggen vanwege een dreigement. De prachtige presentatrice van HLF8 heeft dreigementen ontvangen vanwege haar relatie tot de mannen van Vandaag Inside. Maar ze laat ook niet meteen weten dat ze het incident veracht. En als je bedreigt wordt om je band met Johan Derksen en je staat niet aan zijn kant, dan zou je dat meteen van de daken schreeuwen. Johan kan dus nog zeker op Hélène bouwen.

Is Johan zijn carrière gered door de steun van al deze BN’ers?

Of al die steun genoeg is om de carrière van Johan te redden bij Vandaag Inside, dat moet nog gezien worden. Maar de eerste voortekenen zijn gunstig. Televisie kijken wordt toch wel erg saai zonder de charmerende bromsnor op de buis. Dat realiseren de televisiebazen zich natuurlijk ook. Johan valt er dus niet zo makkelijk onder te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!