Wow: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van zichzelf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman grijpt even terug naar de oude doos voor de foto die ze deelt op haar Instagram. Eén ding is zeker, Jennifer is in al die jaren niet minder knap geworden. 

De beeldschone actrice Jennifer Hoffman haalt even een foto uit de oude doos voor haar nieuwste Instagram post. En dat ziet er niet verkeerd uit. Jennifer is in al die jaren in ieder geval niet minder knap geworden. Je kan wel zien dat Jennifer iets ouder en meer volwassen is geworden in de tussentijd, maar al die jaren lijken haar schoonheid alleen maar goed te hebben gedaan. Jennifer trotseert alle mogelijke kritiek en plaatst de foto ongegeneerd op haar social media.

Lees ook: Jennifer Hoffman toont haar wilde kant op oogverblindende foto

Jennifer schaamt zich niet voor oude foto

Als er iets is wat zeker is, dan is het dat Jennifer Hoffman zich niet hoeft te schamen voor oude foto’s van zichzelf. Gelukkig doet ze dat ook niet en daarom deelt ze deze foto uit de oude doos met al haar volger op Instagram. Zo kunnen ze met zijn allen meegenieten van de prachtige look van Jennifer van al die jaren geleden. Jennifer lijkt met er in de tussentijd ook alleen maar op vooruit te zijn gegaan. Je hebt van die vrouwen die steeds knapper worden naarmate ze ouder worden en Jennifer lijkt er daar zeker één van te zijn. De actrice is in al die tijd alleen maar een mooiere vrouw geworden.

Jennifer loopt zwoel over straat op verborgen foto

Gelukkig is Jennifer niet gestopt na al die jaren met het maken van leuke foto’s. Daar is ze ook steeds beter in geworden. Kijk bijvoorbeeld maar naar onderstaande foto van Jennifer, waarin ze net doet alsof ze niet weet dat de camera dar staat. Ze maakt daarmee een beetje een verborgen foto, maar dat is eigenlijk ook wel heel stiekem en leuk om naar te mogen kijken. Jennifer loopt zo nonchalant mogelijk over straat, maar valt uiteindelijk toch weer terug in dezelfde zwoele patronen. Met de blik die ze trekt weet ze de aandacht van iedereen in de buurt op zich te vestigen. Jennifer heeft daar overigens helemaal geen problemen mee. Ze vindt het juist wel spannend, al die aandacht.

Jennifer zou vaker foto’s van vroeger moeten delen

Eigenlijk zou Jennifer vaker foto’s van vroeger moeten delen., Daar zouden haar fans absoluut behoefte aan hebben. Jennifer draait al even mee in showbizz-land en heeft dus best wel een hoop foto’s die ze uit de oude doos kan toveren. En als al die foto’s net zo bijzonder zijn als de zwartwit foto die de prachtige blondine deelt op haar Instagram, dan kunnen dat niet anders dan ongelooflijk mooie foto’s zijn. Die moeten getoond worden aan de wereld. Jennifer zou dus best wat vaker van zich mogen laten horen op Instagram met een leuke foto van vroeger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.