Jank mee met Eva’s laatste minuutjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek afscheid

Het afscheid van talkshow Jinek valt ons ook zwaar. Nu hopen dat Eva bij RTL niet de ‘nieuwe Twan Huys’ wordt…

Ontroerde Eva

Of ze het nou voor geld, kijkers of faam doet – de overstap van Eva Jinek naar RTL is sinds gisteravond definitief een feit. Tijdens de finale-uitzending van Jinek richtte de 41-jarige presentatrice zich in de laatste minuutjes zendtijd tot de kijkers, en perste ze een goed voorbereid autocue-dankwoord eruit. We leggen de nadruk op persen, want gemakkelijk ging het de ervaren anchor bepaald niet af! Eva was zichtbaar ontroerd, en moest een spreek- en leestempo á la Matthijs van Nieuwkerk aanhouden om niet in tranen uit te barsten tijdens haar slotzinnen. Vanaf maandag zal Jeroen Pauw zijn vertrouwde plaats weer innemen achter de wisseldesk. Eva zien we pas over een paar maanden weer terug: ze start in januari, in een wissel-constructie met Beau, bij RTL4.

RTL opgelet

Het valt ons ook zwaar hoor Eva, vooral als we denken aan de verschillende manieren waarop RTL je carrière om zeep kan gaan helpen. Twan Huys kan erover meepraten…

Aan Eva’s kledingkeuze mogen ze in ieder geval niet sleutelen. Tenzij ze van plan zijn om de decolletés nóg dieper te maken, maar dat betwijfelen we. Ohja, en als ze dan toch bezig zijn – breng die luxe stoel uit eerdere seizoenen van Jinek terug! Dat het talkshowtechnisch niet zo lekker overkomt boeit ons niet zo – het is zonde om Eva voor de helft achter zo’n desk te verstoppen, toch? Of vergeet gewoon die hele talkshow, en laat Eva voortaan typische RTL-formatjes presenteren. Bij LuckyTV hadden ze al een aantal mooie ideeën klaarliggen…

Stoelendans nu compleet?

Om nog maar eens terug te komen op het rijtje mooie media-vrouwen die de afgelopen weken afscheid namen van hun oude wergkever: is de stoelendans, nu ‘grote namen’ Dionne Stax, Merel Westrik én Eva Jinek eindelijk hun transfer gemaakt hebben, compleet? Het is eigenlijk precies als bij een transferwindow in het voetbal: als er een aantal wereldspelers een transfer maken, volgen daarna vaak een aantal ‘minder belangrijke’ mutaties om de gaten op te vullen. Zo wachten we nog steeds op KRO-NCRV om een waardige opvolger voor Eva te ‘kopen’. We riepen eerder al om Nadia Moussaid, maar zijn het ook eens met de mensen die pleitten voor Fidan Ekiz. Zouden we ook beslist geen straf vinden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!