Jade Anna laat volgers likkebaarden met hoog opwaaiend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna heeft een nieuwe jurk gekocht en die ziet er toch een partij mooi uit! Je moet dit pakje simpelweg gezien hebben.

Een glitterjurk voor Jade Anna

De blonde influencer heeft een nieuwe jurk voor zichzelf gekocht en die ziet er natuurlijk wel heel erg bijzonder uit. Ze draagt namelijk een jurk die helemaal van top tot teen vol zit met glitters. Een glitterjurk wordt vaak als mooi beschouwd vanwege de feestelijke uitstraling die het met zich meebrengt. In het geval van Jade Anna klopt dat ook wel, maar natuurlijk vinden haar fans de blondine nog veel leuker dan de jurk die ze aan heeft. De sprankelende details van de jurk voegen een opvallend en vreugdevol tintje toe aan de look van Jade Anna. De blondine weet bijzonder goed zichzelf op te laten vallen met deze outfit. De foto’s van Jade Anna in haar glitterjurk kan je bekijken op haar Instagram.

Wat is er zo leuk aan de jurk van Jade Anna?

De vorm van de jurk zorgt ervoor dat je heel erg veel van de vormen van de influencer te zien krijgt. Bovendien trekt de manier waarop glitters licht weerkaatsen de aandacht, waardoor Jade Anna gelijk in het middelpunt van de belangstelling staat. Het jurkje van de influencer staat zeker mooi op de foto, met haar er in. Maar Jade Anna heeft deze koude maanden nog veel meer leuke dingen gepland staan. Kijk maar even mee!

Lees ook: Ajax-fans belagen Jade Anna na schokkende prestatie Kenneth Taylor

Jade Anna gaat uit eten in sfeervol restaurant

Laatst zat Jade Anna met een goede vriendin te eten bij een sfeervol restaurant. De influencer onderneemt vaker dit soort uitjes om ervoor te zorgen dat de koude en donkere December dagen een beetje meer kleur krijgen. En natuurlijk zorgt Jade Anna ervoor dat ze er tijdens dit soort leuke momentjes ook echt prachtig uit ziet. De blondine weet dat ze elk moment op de foto kan komen en dan moet ze er natuurlijk wel een beetje goed uit zien. Met haar fotogenieke uiterlijk weet Jade Anna altijd het mooiste plaatje te schieten. Dat heeft ze toch maar mooi voor elkaar.

Lees ook: Jade Anna deelt eindelijk eerste geheimzinnige foto met Ajax-speler Kenneth Taylor

Waarom Jade Anna voor elke fotoshoot geschikt is

De blondine heeft nogal veel werk voor de camera en dat is ook erg logisch. Jade Anna heeft een natuurlijke en fotogenieke uitstraling die goed kan overkomen op camera. Haar expressieve gezicht en zelfverzekerde houding maken haar geschikt voor verschillende fotoshoots en modellenopdrachten. Met haar jeugdige energie en frisse uitstraling kan Jade Anna een goed gezicht zijn voor merken die een jonger publiek willen aanspreken. Dat levert op dit moment vaak ook een aantal mooie samenwerkingen op via bijvoorbeeld Instagram. Dat is ook logisch, want Jade Anna heeft al een flinke volgersbasis te pakken. Merken die op zoek zijn naar manieren om hun bereik te kunnen vergroten, kloppen dus al snel aan bij Jade Anna. Daarnaast heeft de blondine een flinke werkethiek te pakken. Ze is een doorzetter die tot het uiterste gaat en dat werkt in de modellenwereld geweldig.

Meer zien van Jade Anna doe je op Instagram

De mooie blondine heeft genoeg leuke foto’s die ze graag allemaal met je deelt. Wil je ze allemaal zien? Dan zal je naar Jade haar Instagram moeten gaan. Daar staan de leukste plaatjes voor je op een rij.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...