Jade Anna deelt eindelijk eerste geheimzinnige foto met Ajax-speler Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna plaagt haar fans met kiekjes van haar nieuwe beau Kenneth Taylor. 

Fans van Jade Anna zijn door het dolle. En om goede reden! Na wekenlang wachten hebben we dan eindelijk meer details over het liefdesleven van Jada Anna! Waar we het voorheen met geruchten via-via moesten doen krijgen we deze keer regelrecht van de influencer een kijkje achter de schermen. Al weet ze fans wel heel erg te plagen met dit onverwachte plaatje!

Jade Anna deelt verrassend plaatje met Ajax-speler Kenneth Taylor

Wij zijn er onderhand al aan gewend geraak dat Jade Anna geen geheimen voor haar volgers heeft. De beeldige blondine onthult zó veel, je kan je bijna niet meer bedenken dat ze iets stil houdt! Toch was ze de afgelopen tijd behoorlijk geheimzinnig over haar liefdesleven. En dat is fans zeker niet onopgemerkt gebleven! Zo werden we helemaal gillend gek gemaakt met de ene na de andere paparazzi foto… Om het over de geruchten nog maar niet te hebben! Gelukkig kunnen fans nu eindelijk weer ademhalen. Jade Anna maakt het namelijk zo officiële als maar kan en plaatst een heerlijk kiekje achter de schermen met haar nieuwe vriend. En daar wist ze meteen alle aandacht mee te trekken! Fans hadden namelijk in luttele seconden in de gaten wat Jade Anna misschien niet helemaal wilde laten zien… Bekijk de post hier.

Volgers Jade Anna razendenthousiast over onthullende Instagram-post

Zo lijkt het namelijk dat Jade Anna haar relatie nog best wel even stil had willen houden. En daar kan je natuurlijk deels begrip voor opbrengen. Het romantische leven van de beeldschone influencer ligt altijd onder een vergrootglas, en haar explosieve break-up met ex Gio Latooy was natuurlijk ook niet echt privé. Maar het lukt Jade Anna toch niet helemaal haar mond te houden. Logisch, ook! Als je zo verliefd bent wil je het natuurlijk van alle daken schreeuwen. En Jade Anna doet dat figuurlijk door een kiekje op Instagram te plaatsen. Zo deelde ze een reeks foto’s met het verzoek aan boven dat elke dag nog maar zo mag zijn. “Nog veel meer hiervan”, schreef ze er met een hartje bij. En fans zagen haarfijn dat ze op de derde foto wel heel veel van haar vriendje liet zien!

Relatie Jade Anna en Kenneth Taylor lijkt nou echt bevestigd

Op deze post van Jade Anna valt namelijk echt niet te ontkennen dat ze samen met Kenneth Taylor is. En of dat nou de bedoeling was, dat weten we natuurlijk niet. Het is zeker niet de meest expliciete shot die Jade Anna ooit gepost heeft. Misschien was het nog de bedoeling dat het geheim zou blijven, wie weet. Feit is: dat gaat niet lukken. Want fans van het stel hebben haarfijn door wie het is. “Ik herkenneth wel hoor”, grapt één snelle fan. En daar sluiten zich duizenden mensen bij aan. Veel lijken dit kiekje dan ook te zien als een bevestiging van hun relatie. Nou was daar natuurlijk nog weinig aan te twijfelen. Het koppeltje is zelfs al samen op vakantie gespot! Maar Insta-officieel was het nog niet. Dus hierbij heren: Jade Anna is nou echt van de markt af.

Smullen van de Instagram van Jade Anna

Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat dit je laatste keer smullen van Jade Anna is. De razend populaire influencer zal vast en zeker nog meer dan genoeg lekkere kiekjes plaatsen. Zo waren haar laatste paar shots ook echt om van te watertanden! Kenneth lijkt er weinig over te klagen hebben dat Jade Anna zulke overheerlijke pakjes aantrekt. En wij natuurlijk ook niet! Geloof ons maar, de Instagram van Jade Anna wil je echt niet missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...