Jade Anna deelt bloedhete privé foto’s tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna deelt haar privé foto’s die tijdens haar vakantie zijn gemaakt met haar volgers. De blondine straalt op de plaatjes waar ze allemaal erg weinig kleding aan heeft.

Jade Anna laat de allerspannendste vakantie foto’s zien

Waarschijnlijk is het voor iedereen spannend om de foto’s terug te krijgen die zijn gemaakt met een analoge camera. Zo ook voor influencer Jade Anna van Vliet, die ondanks dat het haar beroep is ook niet altijd weet of een foto wel helemaal is gelukt. Met een analoge of wegwerpcamera weet je natuurlijk niet hoe de foto’s die zijn gemaakt eruit gaan komen ,doordat je maar één keer kan klikken en ze dan moet laten afdrukken. Toch scheelt het wel iets dat Jade Anna een goed oog heeft voor mooie plaatjes of achtergronden waar ze zelf voor kan poseren. Zo houdt Jade Anna deze analoge foto’s niet alleen voor haarzelf, maar ze deelt ze graag met haar nieuwsgierige volgers. Het zijn ook nog eens voor een deel zomervakantie foto’s dus dat betekent spannende outfits en plaatjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna aan het flaneren in helderblauw water

Op de eerste foto van Jade Anna is te zien dat de blondine in prachtig blauw water ligt. De blondine geniet van het zonnetje terwijl ze op haar rug in het water ligt te flaneren. Op de tweede foto is Jade Anna te zien met haar zusje Nora van Vliet. Op de derde foto zit Jade Anna haar bekende vriend Gio Latooy in een jacuzzi op het balkon van hun hotel of appartement in een zonnig land. Vervolgens is er nog een prachtige foto te zien waar Jade Anna op een boot zit in haar badkleding. Jade Anna heeft haar haren los en draagt een zwart met witte zwemoutfit. Verder komen er nog wat mooie kiekjes voorbij waar prachtige uitzichten zijn te zien.

Lees ook: Foto: Jade Anna ligt klaar op de bank in afgezakt shirtje

Jade Anna deelt sportvideo in strakke legging

Het is voor Jade Anna van Vliet een hele onrustige periode geweest de afgelopen weken. Dit is ook niet gek, want de blondine is net verhuisd naar haar eigen eerste woning. Jade Anna heeft het huis gekocht wat eerst van Romé Reinders was. Het is natuurlijk ontzettend knap dat Jade Anna op zo een jonge leeftijd al helemaal zelf een huis heeft kunnen kopen. Ook is het een grote woning, dus dat kost wel behoorlijk wat tijd om in te richten. Al helemaal als je zo een grote kledingkast hebt als dat Jade Anna heeft. Toch is sporten ook heel belangrijk voor de influencer, dus na een aantal weken te nemen om echt alleen te focussen op verhuizen, is ze weer in de sportschool. Hier werkt Jade Anna al een langere periode keihard aan haar lichaam door middel van fitnessen. Op onderstaande video is te zien dat Jade Anna de legpress uitvoert die goed moet zijn voor haar benen. Het is een speciale keer wat Jade Anna heeft haar persoonlijke record behaalt, dat betekent dat het verhuizen dus best goed is geweest voor haar lichaam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!