Foto: Jade Anna ligt klaar op de bank in afgezakt shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Jade Anna zijn door het dolle heen! En terecht, want dit afgezakte topje laat echt heel veel zien van haar heerlijke figuur… 

Jade Anna is niet meer te missen op social media. De Instagram koningin is zonder twijfel één van de populairste Nederlandse influencers, en voor goede reden. Jade Anna is nou eenmaal een prachtige meid en daar mag je in haar pikante plaatjes helemaal van meegenieten! En gelukkig maar, want dit soort pareltjes wil je echt niet missen. Jade Anna verwende haar fans recent namelijk met een wel heel onthullend plaatje. De knappe influencer verschijnt wel vaker in kleine topjes, maar het dunne stofje zo ver naar beneden laten zakken is een eerste keer…

Jade Anna maakt volgers wild met zéér laaghangend topje

Wij kunnen nooit geen genoeg krijgen van Jade Anna. En wie wel? De bloedhete blondine doet je namelijk elke keer weer versteld staan met haar overheerlijke plaatjes en onthullende outfits. Elke keer dat je denkt dat het niet heter kan worden komt de volgende foto online! En daar zoekt Jade Anna regelmatig de grenzen mee op. Al hoor je ons niet klagen natuurlijk, want de vurige foto’s zijn om van te watertanden. Kijk alleen maar naar dit recente kiekje. Jade Anna verleidt moeiteloos al haar fans met een zwoel kijkje achter de schermen. Je zou bijna denken dat dit plaatje gewoon tussen de lakens genomen is, zo intiem lijkt het wel. Met zwoele blik en blozende wangetjes poseert ze verleidelijk voor de camera. En kers op de taart: ze steekt haar vinger in haar mond en speelt met haar rode lippen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Maar als je dacht dat haar pose het heetste aan de foto was, laat je ogen maar eens naar beneden vallen. Jade Anna heeft namelijk een topje aangetrokken dat niets aan de verbeelding overlaat! En hoe! Het dunne stofje lijkt namelijk pas bij haar ribben te beginnen en weet haar troeven nog nét te bedekken. Werkelijk, veel laaghangender dan dit en dan was het gewoon een rokje geweest. Al past het prikkelende pakje wel bij haar zwoele look, want het complete plaatje loop je flink warm van. Jade Anna lijkt ook dondersgoed te weten wat de outfit met haar volgers doet en verwend ze ook nog door meerdere shots te plaatsen. Swipe een paar keer naar rechts en dan laat ze haar ogen zowaar dichtvallen van genot. En mocht je nog enige twijfel hebben: het laatste plaatje weet je écht moeiteloos te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna trekt kleding uit voor inhuldiging nieuwe huis

En Jade Anna verwent haar Instagram fans de laatste tijd wel vaker. Kijk bijvoorbeeld dit heerlijke plaatje! Jade Anna mocht recent tekenen voor haar eerste eigen huis en dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. En het zou Jade Anna niet zijn als daarbij niet de meeste kleding op de grond zou vallen! De beeldschone blondine poseert namelijk in een bloedheet zwemsetje in haar eerste foto als huiseigenaar. Gepast? Absoluut niet, schrijft de influencer er zelf ook bij, maar ons hoor je niet klagen. In het onthullende setje kan je namelijk optimaal genieten van Jade Anna’s afgetrainde figuur. Het pittige setje doet wonderen voor haar strakke lichaam en het goedgevulde topje maakt je alleen maar enthousiaster. Jade Anna heeft dan misschien wat te vieren, maar met dit heerlijke kiekje vieren haar volgers ook feest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?