Jacht op Marco B. ook in beeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Screenshot Jachtseizoen-aflevering met Marco Borsato.
Marco B. in Jachtseizoen

Dat de jacht op Marco B. was geopend, wist je natuurlijk al. Helemaal de afgelopen weken hoef je de Symphonica in Rosso-zanger niet te vertellen dat bepaalde zaken in het leven vreemd gaan. Vanwege het ontbreken van concreet videobewijs blafte er geen hond naar de opening van het Jachtseizoen op B. Nu is die klopjacht ein-de-lijk in beeld gebracht.  

B. kende aan het begin van het einde van het vorige millennium zijn doorbraak in de Nederlandse muziekwereld. De zanger, die met zijn Italiaanse klanken menig huisvrouw liet dansen tijdens het dweilen, werd de hemel in geprezen vanwege zijn manipulatieve melodieën en suikerspinzoete teksten.

B. haalde naar waarschijnlijkheid meerdere miljoenen op door deze kwakzalverij in grote zalen ten gehore te brengen. Hij leefde een bestaan waarin afscheid niet bestond en dromen eindeloos waren. Hij was Binnen: van geldzorgen was geen sprake.

Van 100-eurobiljetgroen naar Rood

In 2009 moest B. toch een toontje lager zingen. Vijftien jaar na de oprichting van zijn bedrijf The Entertainment Group, volgde er een gedwongen definitieve ‘mic-drop’. Van zo groen als een 100-eurobiljet ging alles naar Rood.  Dat resulteerde voor B. in een gevalletje ‘da’s pech, alle miljoenen weg’.

Na jaren Binnen stond B. opeens Buiten. Hij dreigde de burgerij te betreden en deed wat elke BN’er op de drempel van een 9-tot-5-baan zou doen. B. verkocht zijn ziel aan de commercië. Hij draaide met stoelen, leefde niet meer voor de liedjes die hem vertelde hoe hij vroeger danste en raakte onlangs zelfs in het moeras van showbizzland verstrikt.

In een interview gaf B. toe dat Iris Hond, één van de hoofdverantwoordelijken voor Marco’s manipulatieve melodieën, ook bij B. zelf de juiste toetsen indrukte. Sinds dat moment was B. was geen zanger meer. Hij was de directeur van Circus Paparazzi en stond midden in de ring.

Eerst kreeg B. natuurlijk te maken met Leontine, zijn steun en toeverlaat als hij niet met zijn labrador kon knuffelen. Even leek hun droomhuwelijk in gevaar. Toch zal het niemand verbazen dat geen ruzie te groot is om op te lossen met een filmkus-foto op Instagram.

Daar bleef het niet bij voor B. Iris ging zelfs een datingprogramma opnemen om over B. heen te komen. Een nieuwe zonnestraal vond ze niet. Maar niet getreurd. Hond heeft zichzelf afgericht en kwispelt inmiddels als een blije puppy en lijkt weer in een wereld te leven zonder B.

Jachtseizoen nu in beeld

Tot op heden bestond de bewijslast louter uit headlines, maar de mannen van StukTV vertonen nu niet eerder uitgezonden beeld van een ultieme poging om achter het werkelijke verhaal van B. te komen. Kijken is op eigen risico. Begin gerust met een goed gevulde maag; B. doet namelijk voor het eerst in zijn leven niets waar je je eetlust van verliest. Je gaat bovendien honger krijgen van de hoeveelheden voedsel die B. naar binnen werkt.

Of hij ook hulp nodig heeft van de Hollandse pillenboeren? Dat kunnen woorden en beelden bekennen noch bevestigen.

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?