Pillenboeren, help de landbouwcollega’s!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Feestende dames op een festivalterrein

Het gaat goed met de XTC-pillenbranche in Nederland. Een ‘schijfje’ is al bijna goedkoper dan een goudgele rakker. De pillenwereld is een miljardenbranche met een grote afzetmarkt in binnen- en buitenland. Tijd voor een feestje?

Toch goed om te lezen dat er ook boeren zijn die wel lekker gaan op dit moment. Na de onvrede van de bronstige agrariërs, is het wel een verademing om eens te lezen er ook Nederlanders zijn die wel goed boeren. Wellicht kunnen de twee branches wat voor elkaar betekenen?

Benefietconcert

Het Malieveld in Den Haag is natuurlijk dé perfecte plaats voor een boeren-voor-boeren-benefietconcert. Voordat de landbouwers het Malieveld omploegde tot demonstratieterrein, werd het Haagse veld gebruikt als concertlocatie.

Het regelen van artiesten is vast geen probleem. Zo zouden we Mike Posner vast wel kunnen strikken; die heeft al ervaring met pilletjes opgedaan in Ibiza. Ronnie Flex schijnt niet vies te zijn van een wietje op zijn tijd. Miley Cyrus zou ook vast wel te porren zijn voor festivalletje waar flink geslikt wordt. Pillen dan wel te verstaan, hè!

Milieubewust

Het lijkt sowieso alsof de pillenboeren meer begaan zijn met het milieu. Ze zijn immers aanzienlijk minder drugsafval aan het dumpen in 2019. Win-win-win dus!

Wij een leuk feestje, zij een leuke afzetmarkt, de boeren een kapitaalinjectie. En voor de distributie? Even hopen dat Emmanuelle Grieves dan (alweer) op vrije voeten is. kan ze verder gaan ‘oefenen’ voor een filmrol.

Sfeermakers

Nu we de artiesten, de locatie en de distributie van de leuke producten gecovered hebben, rest er nog één ding om ervoor te zorgen dat dit concert het feest van het jaar wordt: leuke bezoekers. Ongetwijfeld is er meer dan genoeg animo om aanwezig zijn bij het feest van het jaar.

Aangezien het thema (pillen)boeren is, mag één groep mensen natuurlijk niet ontbreken: de supporters van PSV. Brabant is immers het epicentrum van de Nederlandse drugsindustrie. En eerlijk is eerlijk, we gunnen die arme PSV’ers weer eens een leuk verzetje in hun leven. Van het voetbal moeten ze het immers niet hebben op het moment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!