Is het nu Inge Schrama of Ingmar Schrama?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er heerst veel mysterie rondom de actrice achter Sjors uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoe gaat het nu met haar? Komt ze ooit nog terug? En wat is nu eigenlijk haar naam?

Er is een hoop onduidelijk als het om haar naam gaat. De ene keer staat ze namelijk bekend onder de naam Inge en de andere keer staat ze bekend onder de naam Ingmar. Dus hoe zit het nu eigenlijk met de naam van actrice Inge/Ingmar Schrama? En waar hangt ze nu eigenlijk al die tijd uit?

Lees ook: Hoe gaat het nu met actrice Inge Schrama?

Is het nu Inge of Ingmar?

Na lang onderzoek is het hoge woord er uit. Het klopt namelijk allebei. Of je haar nu als Inge kent of als Ingmar, beide namen zijn volledig correct. Huh, hoe kan dat dan? Nou, het is eigenlijk heel simpel. Haar geboortenaam is Ingmar, maar als roepnaam koos ze Inge. Die naam heeft ze ook voor televisie gebruikt. Waarschijnlijk omdat de naam Inge toch iets meer toegankelijk is dan Ingmar, omdat Ingmar natuurlijk ook heel goed een mannennaam kan zijn. En als iemand denkt dat je een man bent op papier, op basis van je naam, dan zal je waarschijnlijk minder op auditie en dergelijke mogen komen. Je valt dan vooraf al af, omdat ze niet weten dat je een vrouw bent. Dus voor het gemak werd het Inge. En die naam bleef hangen.

Keert Inge ooit nog terug in GTST?

Nu Goede Tijden, Slechte Tijden steeds vaker teruggrijpt op bekende namen is het misschien eindelijk tijd voor de glansrijke terugkeer van Sjors. De echte Sjors natuurlijk en niet Melissa Drost, die het overigens prima deed. Maar iedereen zit natuurlijk met smart te wachten op de comeback van de enige echte Inge/Ingmar Schrama. Dus als de producenten van de langstlopende soap van Nederland ook maar een klein beetje verstand hebben dan geven ze haar meteen een belletje.

Terug in de tijd

Ingmar/Inge speelde van 2003 tot 2017 de rol van Sjors Langeveld in GTST. Toch zal het lastig worden om de actrice terug te laten keren naar de set. Ze lijkt namelijk voorgoed afscheid te hebben genomen van de televisiewereld. Niet heel gek natuurlijk aangezien ze daar een flinke burn-out aan over heeft gehouden. Toen ze een beetje begon bij te komen van de burn-out keerde ze vervolgens niet meer terug naar Meerdijk en moest actrice Melissa Drost het stokje van haar over nemen. Tegenwoordig leidt Inge/Ingmar een teruggetrokken en ingetogen leventje met haar vriend en haar twee kinderen en heeft ze weinig plannen om terug te gaan naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Wel hebben de makers van de soapserie al meerdere keren aangegeven dat de deur wagenwijd open staat mocht ze het leuk vinden om weer terug te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!