Is Emma Wortelboer de nieuwe Linda de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer presenteert haar eigen zaterdagavondshow Tik M Aan! Maar Emma heeft veel grotere ambities dan haar eigen programma. Ze is namelijk van plan om de volgende Linda de Mol te worden. En dat zijn best grote schoenen om te willen vullen in televisieland.

In Tik M Aan! gaan zeven koppels met elkaar de strijd aan. De kandidaten moeten een zogenaamde Rube Goldbergmachine bouwen. Dat zijn krankzinnige kettingreactie-knutselwerken. Emma Wortelboer staat de koppels bij van idee tot uitvoering. Maar Emma kijkt ondertussen ook alweer met haar blik  naar de toekomst. Ze heeft namelijk grootse plannen. Emma wil namelijk de volgende Linda de Mol worden.

Lees ook: Emma Wortelboer maakt maffe machines in nieuw programma
De nieuwe Linda de Mol

Emma vertelt uitgebreid over haar toekomstplannen. Vroeger wilde ze vooral heel graag bij de televisie werken. Nu dat gelukt is, wil Emma zo goed mogelijk worden in haar vak. En om de absolute top te bereiken moet je natuurlijk iets hebben om naar op te kijken. Emma koos Linda de Mol als rolmodel. Geen verkeerd voorbeeld. Haar ultieme doel? Net zo goed worden als Linda en net zulke leuke, ontroerende en mooie programma’s kunnen maken.

Emma haar droom is dat mensen over een jaar of dertig met bewondering over haar spreken. Dat er over haar gesproken wordt als een vakvrouw, die alle facetten van de televisiewereld kent. De toekomstige Linda de Mol dus. En dat is geen simpele opgave, maar Emma heeft en duidelijk doel voor ogen. En ze doet er alles aan om dat doel te bemachtigen. Zoals het er nu uit ziet zal het niet lang duren voordat Emma de meest geliefde presentatrice op de Nederlandse televisie is.

De loopbaan van Emma

Emma heeft ondertussen al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Iedereen kent ondertussen de naam Emma Wortelboer. Van haar Songfestivalschreeuw, tot haar optreden bij De Slimste Mens of bijzonder interview met Thierry Baudet, Emma is van alle markten thuis. Ooit klein begonnen bij de BNN Acadamy, maar inmiddels een waar fenomeen in televisieland. Met inmiddels een primetime spelshow op zaterdagavond. Haar doel komt zo steeds dichterbij.

Een eigen format

Het afgelopen jaar zat Emma Wortelboer veel thuis, net als de rest van Nederland. Daar had ze het af en toe best moeilijk mee. Want ja, wat moet je in godsnaam doen? Nou, een programma bedenken blijkbaar. Van haar baas mocht Emma aan de slag met een eigen format. Deze zomer komt er een programma van haar hand op de televisie. Emma: “Je zet je wekker en gaat een programma bedenken. Maar wonder boven wonder is het gelukt.” Het programma gaat over de problemen tussen pubers en ouders, over de generatiekloof. Wat het precies wordt, daar moet je nog even geduld voor hebben. Emma is in ieder geval erg enthousiast over haar nieuwe avontuur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!