Is Emma Wortelboer de nieuwe Linda de Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer presenteert haar eigen zaterdagavondshow Tik M Aan! Maar Emma heeft veel grotere ambities dan haar eigen programma. Ze is namelijk van plan om de volgende Linda de Mol te worden. En dat zijn best grote schoenen om te willen vullen in televisieland.

In Tik M Aan! gaan zeven koppels met elkaar de strijd aan. De kandidaten moeten een zogenaamde Rube Goldbergmachine bouwen. Dat zijn krankzinnige kettingreactie-knutselwerken. Emma Wortelboer staat de koppels bij van idee tot uitvoering. Maar Emma kijkt ondertussen ook alweer met haar blik  naar de toekomst. Ze heeft namelijk grootse plannen. Emma wil namelijk de volgende Linda de Mol worden.

Lees ook: Emma Wortelboer maakt maffe machines in nieuw programma
De nieuwe Linda de Mol

Emma vertelt uitgebreid over haar toekomstplannen. Vroeger wilde ze vooral heel graag bij de televisie werken. Nu dat gelukt is, wil Emma zo goed mogelijk worden in haar vak. En om de absolute top te bereiken moet je natuurlijk iets hebben om naar op te kijken. Emma koos Linda de Mol als rolmodel. Geen verkeerd voorbeeld. Haar ultieme doel? Net zo goed worden als Linda en net zulke leuke, ontroerende en mooie programma’s kunnen maken.

Emma haar droom is dat mensen over een jaar of dertig met bewondering over haar spreken. Dat er over haar gesproken wordt als een vakvrouw, die alle facetten van de televisiewereld kent. De toekomstige Linda de Mol dus. En dat is geen simpele opgave, maar Emma heeft en duidelijk doel voor ogen. En ze doet er alles aan om dat doel te bemachtigen. Zoals het er nu uit ziet zal het niet lang duren voordat Emma de meest geliefde presentatrice op de Nederlandse televisie is.

De loopbaan van Emma

Emma heeft ondertussen al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Iedereen kent ondertussen de naam Emma Wortelboer. Van haar Songfestivalschreeuw, tot haar optreden bij De Slimste Mens of bijzonder interview met Thierry Baudet, Emma is van alle markten thuis. Ooit klein begonnen bij de BNN Acadamy, maar inmiddels een waar fenomeen in televisieland. Met inmiddels een primetime spelshow op zaterdagavond. Haar doel komt zo steeds dichterbij.

Een eigen format

Het afgelopen jaar zat Emma Wortelboer veel thuis, net als de rest van Nederland. Daar had ze het af en toe best moeilijk mee. Want ja, wat moet je in godsnaam doen? Nou, een programma bedenken blijkbaar. Van haar baas mocht Emma aan de slag met een eigen format. Deze zomer komt er een programma van haar hand op de televisie. Emma: “Je zet je wekker en gaat een programma bedenken. Maar wonder boven wonder is het gelukt.” Het programma gaat over de problemen tussen pubers en ouders, over de generatiekloof. Wat het precies wordt, daar moet je nog even geduld voor hebben. Emma is in ieder geval erg enthousiast over haar nieuwe avontuur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!