Iris Hond is nog niet over Marco Borsato heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Iris Hond 12 dates Marco Borsato

Na haar ’12 dates’ is Iris Hond nog steeds single. Hoe zou dat toch komen?

Aan de kijkcijfers van Iris en de 12 dates te zien, geloofden de mensen thuis ook niet meer in een goede afloop. De 136.000 mensen die toch hoop hielden, kwamen gisteravond bedrogen uit: Iris Hond heeft niet haar ideale man gevonden. Het waren stuk voor stuk leuke kerels, en de pianiste heeft een hele boel van ze geleerd… maar hadden ze Italiaanse roots, tientallen nummer één hits, twintig TMF-Awards en een reeks uitverkochte concerten in de Kuip? Zie daar maar eens tegenop te boksen als ‘normale’ vent…

Ik wil naar huis vannacht

De laatste aflevering van de datingshow, waarin Iris Hond onder begeleiding van een psycholoog op zoek ging naar een man, liep uit op een sisser. De 32-jarige brunette ging met de twee overgebleven mannen op citytrip. Even leek het alsof Iris sowieso met een man aan haar arm de show ging verlaten!

Toen begonnen de finaledates. Met de één ging ze naar Barcelona, en de ander nam haar mee naar… Deventer? Vooral aan die tweede trip hield ze, ondanks dat ze op een gegeven moment met hem stond te zoenen, een slecht gevoel over. Dromen zijn vaak bedrog, zo blijkt maar weer eens. Ze werd dan ook met een verschrikkelijke kater wakker: “ik heb een superweirde, zware nacht gehad”, wist Iris te vertellen. “Ik wilde in één keer niet meer met hem in het huisje zitten. De hele situatie klopte niet.”

Vrij zijn

Toch willen Iris Hond en haar psycholoog niet spreken van een mislukt experiment. Sterker nog, Iris voelt zich beter dan ooit: “Ik ben van mezelf gaan houden. En dat deed ik echt niet. Ik voel dat ik oké ben.” Snikkend geeft de pianiste aan dat ze tijdens deze zoektocht geen man, maar iets veel belangrijkers gevonden heeft: zichzelf. Ze kan nu onbezorgd vrij zijn. “Ik verheug me op mijn leven. Er is een samen. Al zit ik hier niet met een man, de liefde in mezelf heb ik gevonden.” Een zoetsappiger einde hadden we er niet aan vast kunnen schrijven! Of is het allemaal een hele dure manier om te zeggen: doe mij Marco maar! Leontine begint nu al te beven…

Wie zou je doen

De man met wie ze uiteindelijk de beste klik leek te hebben was haar psycholoog Lennart. Hij hielp haar de conclusie trekken dat ze die mannen van haar 12 dates helemaal niet nodig had. Zou hij haar al die tijd gewoon naar deze uitkomst gestuurd hebben? Aast hij zelf niet gewoon op een date met deze getalenteerde vrouw? Dan staat hij nog voor zijn lastigste opgave tot nu toe: Iris uit de succesvolle klauwen van Marco redden! Ze beweren beiden dat ze slechts één keer het bed hebben gedeeld. Maar je weet wat ze zeggen over mannen die van de fontein van de eeuwige jeugd geproefd hebben: die komen altijd terug voor een extra portie. Marco zou gek zijn als hij Iris niet zou polsen voor ronde twee!

Iris Hond 12 Dates Psycholoog Lennart
“Vertel me waar het pijn doet, Iris”

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.