Iris Enthoven maakt kijker Expeditie Robinson gek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Iris Enthoven heeft nu al de harten van alle kijkers veroverd.

Iris Enthoven stiekem nu al de winnaar van Expeditie Robinson

De prachtige blondine heeft met haar ongekende uiterlijk eigenlijk nu al de competitie van Expeditie Robinson gewonnen. Niet het daadwerkelijke programma natuurlijk, maar wel de populariteitswedstrijd die er bij de kijkers er een beetje omheen hangt. De presentatrice weet keer op keer de kijkers van de show te betoveren met haar ontzettend mooie uiterlijk. En dat zorgt er wel voor dat de presentatrice echt razend populair wordt gevonden onder de fans van Expeditie Robinson. Natuurlijk zijn er een hoop mensen die deze keer het programma puur kijken omdat Iris Enthoven er in zit. Dat brengt natuurlijk ook gewoon een hoop kijkers met zich mee, zo’n dame. Ze moet dus nog wel even in het programma blijven om de kijkcijfers in ieder geval een beetje hoog te houden. Maar met haar sportieve uitstraling zal Iris daar niet te veel moeite mee hebben.

Iris weet precies wat ze in Expeditie Robinson moet dragen

Natuurlijk moet je bij Expeditie Robinson jezelf niet te warm kleden. Je zit nou eenmaal op een tropisch eiland en dat zorgt er wel voor dat je, in combinatie met al die opdrachten, nogal snel verhit kan raken. Je doet er dus goed aan om ervoor te zorgen dat je een korte outfit draagt, waarbij je veel kan luchten. Dat heeft Iris Enthoven zeker gedaan. Je ziet haar eigenlijk alleen maar in shirtjes lopen, of soms heeft ze haar shirtje vanwege de hitte helemaal uit gedaan. De blondine houdt zo al helemaal rekening met de wedstrijd. Want het zal haar niet overkomen dat ze tijdens een proef neergaat vanwege de hitte. Bij de kijkers zorgt deze tactiek er in ieder geval voor dat Iris vrij snel een favoriet is geworden.

Iris Enthoven is trots op zichzelf vanwege Expeditie Robinson

De blondine is ontzettend knap op zichzelf vanwege haar deelname aan het spannende programma. De presentatrice is al heel erg lang fan van Expeditie Robinson en kan bijna niet geloven dat ze nu zelf in het programma zit. Iris bewijst nu al dat ze daar heel erg goed in thuis past. Het is nog even zien hoe hoog Iris zal eindigen, maar aan de motivatie ligt het in ieder geval niet. Ze doet ongelooflijk hard haar best om ervoor te zorgen dat de jongere versie van zichzelf in ieder geval trots kan zijn op haar deelname aan het programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!