Ingestorte Katja Schuurman kan eindelijk weer lachen op intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Katja Schuurman in een lastige periode zit, wordt wel duidelijk op haar Instagram. De recente relatiebreuk van de actrice zorgt ervoor dat ze vaker opvallende foto’s deelt.

Een relatiebreuk komt natuurlijk altijd hard aan. Al helemaal als het gaat om een relatie van zes jaar. Iedereen ging er vanuit dat Katja Schuurman na die zes jaar nooit meer bij chefkok Freek van Noortwijk weg wilde, maar in november bewees ze het tegendeel. Toen maakte Katja Schuurman via Instagram bekend dat de twee uit elkaar waren. De verschillen tussen hen waren te groot, vertelde ze erbij. Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en is er een duidelijk verschil te zien in het Instagram account van Katja Schuurman vóór en na de relatiebreuk. Katja plaatst nu namelijk regelmatig is droevige foto, waar haar pagina voorheen vol met vrolijke foto’s stond. Toch lijkt daar nu beetje bij beetje verandering in te komen. Katja straalt namelijk geluk uit op een nieuwe foto.

De lach van Katja Schuurman komt langzamerhand terug

We hadden niet verwacht dat we dit zo erg hadden gemist, maar zonder die mooie lach van Katja Schuurman voelen we toch een leegte. Na veel foto’s van een sippe of neutrale Katja (was maar net hoe zich voelde) lijkt het erop dat ze weer licht aan het eind van de tunnel ziet. Die tunnel was behoorlijk lang, maar nu kan de actrice eindelijk weer haar échte lach laten zien. We hebben de pijn van Katja de laatste tijd zelf mee kunnen maken door haar Instagram account. Met als dieptepunt de foto hieronder. Gelukkig ziet de toekomst voor de actrice er nu helderder uit, want het lijkt steeds beter met haar te gaan. De foto’s waarop ze afgelopen tijd lachte waren foto’s van haar dochter of de kinderen van Katja’s zus Birgit Schuurman. Nu doet ze dat eindelijk ook op een foto zonder kinderen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Foto van Katja Schuurman met moodswings

De actrice geeft aan dat ze last heeft van moodswings. Dat is natuurlijk zo gek, want het hoort nou eenmaal bij een relatiebreuk. Ook Freek van Noortwijk, Katja haar ex, zal er last van hebben, maar hij deelde er na één heftig bericht helemaal niks meer over. Dat in tegenstelling tot Katja Schuurman, die regelmatig door middel van een Instagram foto deelt hoe ze zich voelt. Haar mood van de dag was dit keer gelukkig positief, aan het lachje van de actrice te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook: Katja Schuurman heeft zombiehoofd op ziekmakende foto

Gaat het wel goed met Katja Schuurman?

Velen vragen zich af hoe het écht met de heartbroken actrice gaat, want door die moodswings zijn we allemaal verward. Toch hebben we er vertrouwen in dat het goed met haar gaat. Katja heeft een soortgelijke situatie ten slotte al eerder meegemaakt met acteur Thijs Römer. Ook dit keer zal ze er weer bovenop komen. Het is natuurlijk erg vervelend voor haar, maar er zijn ook weer nieuwe kansen. Katja Schuurman is namelijk weer single, en iedereen weet hoe snel ze na haar vorige relatiebreuk weer een nieuw iemand had. Dus wees er snel bij als je kans wil maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.