Katja Schuurman heeft zombiehoofd op ziekmakende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal wordt Katja Schuurman bestempeld als een van de meest mooie vrouwen van Nederland. Maar op deze foto lijkt ze net een zombie. 

Presentatrice Katja Schuurman weet menig man te betoveren met haar magische uiterlijk. Haar looks is genoeg om mannen in één oogopslag verliefd te laten worden op de beeldschone Katja. Maar momenteel ligt ze er iets minder charmant bij. Katja is namelijk snotverkouden en voelt zich beroerd. Daarbij zit ze er ook erg mee dat ze voorlopig niet meer kan genieten van de dingen waar ze normaal zoveel voldoening uit haalt, zoals uit eten gaan en naar het theater. Het zorgt ervoor dat Katja langzaam veranderd is in een zombie. En dat ziet er nogal angstaanjagend uit op de foto.

Lees ook: Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja heeft wel eens een mooiere foto geplaatst

Het mag duidelijk zijn dat Katja er wel eens beter heeft uitgezien dan op deze foto. De normaal beeldschone presentatrice ziet er inderdaad uit alsof ze ieder moment je brein zou kunnen verorberen. Hopelijk is het niets ernstigs en is Katja er met een goede nacht slapen weer vanaf. Het zou toch zonde zijn als deze knappe dame nog veel langer er zo bij moet lopen. Het is wel dapper van Katja dat ze deze foto online zet. het laat maar weer zien dat Katja een van de meest echte mensen in de mediawereld is. Ze deelt namelijk niet alleen de mooie momenten, maar ook de momenten dat het iets minder met haar gaat.  Zo krijgen haar volgers ten minste een volledig beeld van de prachtige presentatrice en dat is ook wat waard. Je hebt na het zien van deze foto toch het idee dat je weer wat dichter bij Katja staat dan voorheen. En daarom is het ook heel goed dat ze deze foto alsnog geplaatst heeft.

Katja heeft gelukkig meer dan genoeg knappe foto’s van zichzelf

En voor wie deze foto echt niet uit kan staan, die heeft geluk. Op Katja haar Instagram account staan nog meer dan genoeg prachtige foto’s van de bloedmooie presentatrice waar ze wel heel knap over komt. Bijvoorbeeld deze zomerse foto van Katja. Daar zie je vooral haar verleidelijke blik heel goed en haar prachtige parels van ogen. Als je deze foto ziet snap je meteen waarom iedereen zo wild wordt van Katja. Ze is namelijk een prachtige vrouw om te mogen zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Dit is de meest verleidelijk foto van Katja Schuurman

Tegenover de foto van Katja als zombie, moet natuurlijk ook een prachtige foto van Katja staan. Daarom is hier Katja op haar leukst, met een vrolijke en speelse glimlach, ronddansend door de wereld. Dat is toch wel een stuk aangenamer dan de zombie van eerst. Deze Katja zou je het liefste eigenlijk altijd zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...