Katja Schuurman heeft zombiehoofd op ziekmakende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal wordt Katja Schuurman bestempeld als een van de meest mooie vrouwen van Nederland. Maar op deze foto lijkt ze net een zombie. 

Presentatrice Katja Schuurman weet menig man te betoveren met haar magische uiterlijk. Haar looks is genoeg om mannen in één oogopslag verliefd te laten worden op de beeldschone Katja. Maar momenteel ligt ze er iets minder charmant bij. Katja is namelijk snotverkouden en voelt zich beroerd. Daarbij zit ze er ook erg mee dat ze voorlopig niet meer kan genieten van de dingen waar ze normaal zoveel voldoening uit haalt, zoals uit eten gaan en naar het theater. Het zorgt ervoor dat Katja langzaam veranderd is in een zombie. En dat ziet er nogal angstaanjagend uit op de foto.

Lees ook: Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto
Katja heeft wel eens een mooiere foto geplaatst

Het mag duidelijk zijn dat Katja er wel eens beter heeft uitgezien dan op deze foto. De normaal beeldschone presentatrice ziet er inderdaad uit alsof ze ieder moment je brein zou kunnen verorberen. Hopelijk is het niets ernstigs en is Katja er met een goede nacht slapen weer vanaf. Het zou toch zonde zijn als deze knappe dame nog veel langer er zo bij moet lopen. Het is wel dapper van Katja dat ze deze foto online zet. het laat maar weer zien dat Katja een van de meest echte mensen in de mediawereld is. Ze deelt namelijk niet alleen de mooie momenten, maar ook de momenten dat het iets minder met haar gaat.  Zo krijgen haar volgers ten minste een volledig beeld van de prachtige presentatrice en dat is ook wat waard. Je hebt na het zien van deze foto toch het idee dat je weer wat dichter bij Katja staat dan voorheen. En daarom is het ook heel goed dat ze deze foto alsnog geplaatst heeft.

Katja heeft gelukkig meer dan genoeg knappe foto’s van zichzelf

En voor wie deze foto echt niet uit kan staan, die heeft geluk. Op Katja haar Instagram account staan nog meer dan genoeg prachtige foto’s van de bloedmooie presentatrice waar ze wel heel knap over komt. Bijvoorbeeld deze zomerse foto van Katja. Daar zie je vooral haar verleidelijke blik heel goed en haar prachtige parels van ogen. Als je deze foto ziet snap je meteen waarom iedereen zo wild wordt van Katja. Ze is namelijk een prachtige vrouw om te mogen zien.
Dit is de meest verleidelijk foto van Katja Schuurman

Tegenover de foto van Katja als zombie, moet natuurlijk ook een prachtige foto van Katja staan. Daarom is hier Katja op haar leukst, met een vrolijke en speelse glimlach, ronddansend door de wereld. Dat is toch wel een stuk aangenamer dan de zombie van eerst. Deze Katja zou je het liefste eigenlijk altijd zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!