Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Jade Anna maakt heerlijke foto voor fans

De aantrekkelijke blondine is sinds kort weer singel en heeft besloten om zich even helemaal op zichzelf te focussen. Dat betekent dat ze wat vaker thuis aan het chillen is. En daarvoor moet ze dan wel een comfortabele outfit aantrekken. De knappe dame weet wel hoe ze haar volgers moet vermaken. Met haar knappe uiterlijk weet de influencer haar fans gelijk helemaal te betoveren. Dat werkt eigenlijk altijd wel. Maar de foto die Jade Anna nu plaatst is wel heel zwoel. Dat komt voornamelijk door de blik die ze richting haar volgers geeft. Met haar getuite lippen zorgt Jade Anna er toch voor dat haar fans weer genoeg hebben om van te genieten vandaag.

Lees ook: Nog meer juice: Gio ging tijdens relatie met Jade Anna ook vreemd met deze knappe blondine 

Jade Anna verbaast volgers met heerlijk strak pakje

Natuurlijk ziet Jade Anna er op elke foto die ze maakt erg goed uit. Maar wat daar ook bij helpt is het strakke pakje dat Jade Anna aan doet. Daar ziet haar natuurlijk er weer ontzettend mooi in uit. Haar hele komt goed uit in het strakke en comfortabele pakje dat de knappe dame draagt. Zo zie je bijvoorbeeld al haar heerlijke vormen strak in haar kleding zitten. En daardoor krijg je goed mee hoe verrukkelijk het van deze knappe influencer eigenlijk is. Met haar prachtige foto’s weet Jade Anna altijd haar fans een mooie dag te bezorgen. En dat is natuurlijk wel weer een zeer bijzonder talent van deze knappe blondine. Die weet zonder moeite al haar fans te laten genieten door slechts één foto te maken.

Lees ook: Foto: Youtuber Gio zette Jade Anna aan de kant voor trio met Mdemma

Jade Anna geeft volgers een bijzonder uitzicht

De zeer aantrekkelijke influencer geeft haar volgers een wel heel erg bijzonder uitzicht op haar laatste foto. Daar neemt ze namelijk een foto van ontzettend dichtbij. En daarbij zie je niet zo veel van haar lijf, maar des te meer van haar prachtige gezicht. De knappe dame maakt zo een vrij foto die natuurlijk enorm goed wordt ontvangen door haar fans. Die zijn met dit soort kiekjes namelijk helemaal door het dolle heen. De prachtige blondine verrast keer op keer haar fans met de meest leuke plaatjes.
Jade Anna heeft een ontzettend fijn om naar te kijken

De knappe blondine plaatst wel vaker van die heerlijke foto’s van haar . En wat je dan ziet is dat haar volgers helemaal wild worden van de plaatjes die ze met hen deelt. De fans van deze prachtige influencer zijn zo weg van de knappe blondine dat ze haar bij elk kiekje dat ze online zet, helemaal overladen met complimenten. Daar wordt Jade Anna natuurlijk erg blij van en daarom blijft ze posten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!