Nog meer juice: Gio ging tijdens relatie met Jade Anna ook vreemd met deze knappe blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Gio en Jade Anna zijn door het dolle. Niet alleen is het droomkoppel uit elkaar, nou wordt het ene na het andere schandaal onthult! 

Dat het er zo wild aan toe zou gaan tussen Gio Latooy en Jade Anna zou je haast niet verwachten. En dat zegt wat! Het bekende influencerstel liet namelijk wel vaker alle kanten van hun relatie zien. Om het over de plaatjes nog maar niet te hebben! Fans zijn dan ook flink geschokeerd over de recente onthullingen. Niet alleen maakte de twee sterren namelijk bekend een einde aan hun relatie te maken, nou komt ook nog eens het ene na het andere schandaal naar boven.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer onthult schokkende details over relatie Jade Anna en Gio Latooy

Zo blijkt namelijk dat de relatie van Jade Anna en Gio Latooy nog wispelturiger was dan gedacht. En daar staan fans flink van te kijken. Het YouTube droomkoppel liet behoorlijk wat van hun leven zien op social media, maar blijkt dat verre van alle momenten de camera gehaald hebben. En daar blijken behoorlijke dompers tussen te zitten! Zo word vooral het imago van Gio Latooy flink door de modder gehaald. Waar Gio laatst nog snotterend op beeld stond “doodongelukkig” te zijn na de breuk, gaan nu alweer geruchten de ronden van zijn nieuwe liefde. En dat blijken er meerdere te zijn! Want Gio wordt namelijk niet alleen gelinkt aan influencer Mdemma. Zo onthulde Yvonne Coldeweijer dat hij gedurende zijn relatie met Jade Anna ook van andere vrouwen genoten heeft! Blijkt dus dat Gio gewoon vreemdgegaan is. Op Jade Anna, nog wel!

Yvonne Coldeweijer geeft details over vreemdgaan Gio Latooy op Jade Anna

Nou, daar hebben fans van zowel Jade Anna als Gio Latooy weinig begrip voor. Yvonne komt namelijk met een hele reeks details aanzetten. Zo zou Gio niet één keer, maar meerdere malen bij zijn affaire-partner het bed ingedoken zijn. Maar als kers op de taart is het geeneens een vreemde. Yvonne onthulde namelijk dat de andere vrouw een bekend gezicht is voor Jade Anna. De twee dames zouden namelijk een hekel aan elkaar hebben! Als we Yvonne mogen geloven lijkt het dat Jade Anna namelijk al iets in de gaten had. Zo zou ze Gio verboden hebben met de andere meid te praten. Met alle drama van dien, natuurlijk. Toch ontbreekte het harde bewijs eraan, volgens Yvonne. Zo schreef ze bij haar post dat Jade Anna op kan houden met twijfelen. “Maar Jade als je nog twijfelde babe; it’s true”.

Heeft Gio Latooy echt Jade Anna vervangen met Juultje Tielemans?

Maar fans van Jade Anna en Gio Latooy krijgen nog veel meer te verduren. De geruchten houden namelijk maar niet op! Zo gaat het ook de ronde dat Gio Latooy alweer met Juultje Tieleman aan de slag is. En dat is ook een fikse onthulling. Want Gio en Juultje zijn gewoon elkaars exen. En daar vinden fans toch ook wel wat van. Wel lijken de influencer allemaal voorzichtig te zijn met de volgende stappen. Zowel Gio als Jade Anna hebben vooralsnog niet gereageerd op de ontploffende geruchten, laat staan dat Juultje er al naar omgekeken heeft. Maar we zijn natuurlijk ook niet anders gewend. Als we één ding in ieder geval zeker weten is dat Yvonne Coldeweijer een topweek heeft. Want zoveel drama in een paar dagen smullen haar fans natuurlijk zéker van. En anders wij wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!