Foto: Youtuber Gio zette Jade Anna aan de kant voor trio met Mdemma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jade Anna is door YouTuber Gio aan de kant gezet voor een wel heel erg bijzonder moment. 

Jade Anna aan de kant geschoven door Gio

De knappe Jade Anna heeft het net uitgemaakt met YouTuber Gio, maar het drama begint nu alweer omhoog te komen. Achter de schermen speelt er namelijk een hoop en er is maar één dame die exact weet wat er is gebeurt. Yvonne Coldeweijer met haar juice kanaal, is er achter gekomen dat Gio niet zo netjes is geweest tegenover Jade Anna. En dat zou de reden zijn dat het nu uit is. De nieuwe vrouw in Gio zijn leven? Dat is MDemma, een influencer die haar geld vooral verdient met zeer pikante foto’s en video’s. Gio had al vaker contact met haar in het verleden en ze belandden zelfs ooit samen in een bad. Maar vooralsnog leek daar niks aan de hand. Toch bleek er meer te spelen.

Lees ook: Wow: Jade Anna gaat dankzij dit soort video’s niet heel lang vrijgezel blijven

Gio probeerde een bijzonder intiem momentje te hebben

De YouTuber ging even zijn boekje te buiten toen hij tijdens het stappen, aldus Yvonne, meeging met influencer Emma, beter bekend als MDemma. En die kun je vooral kennen van haar hele pikante foto’s online. De knappe blondine is zeker mooi, maar Gio had ook al een ontzettend knappe dame thuis zitten. En Jade Anna is ook niet de meest preutse vrouw aller tijden. Dus of Gio hier nu goed aan heeft gedaan is maar de vraag. Daarbij ging het intieme momentje met Emma niet door, dus heeft Gio uiteindelijk helemaal niets.

Hoe lang zijn Gio en Emma al een item?

De twee bekende koppen kennen elkaar al langer door de video’s die ze samen gemaakt hebben. Het is dus maar even de vraag hoe lang Emma al uit is op Gio. Yvonne durft daar wel een gokje over te wagen. Die denkt namelijk dat het al langer speelt. Misschien was het een moment van zwakte en misschien was Gio wel gewoon uitgekeken op zijn huidige vriendin. Wat er ook is gebeurd, Jade Anna is weer singel en daar zijn een hoop mannen toch wel erg blij mee. Die maken opeens weer kans bij de knappe influencer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Dit is de dame waar het allemaal om draait

De vrouw waar het om gaat is MDemma, oftewel Emma. De knappe influencer verdient haar geld met pikante content en verschijnt al even in de vdieo’s van Gio en zijn vrienden. De knappe blondine is absoluut geen verkeerde vrouw om te zien. Hoewel het dus niet zo netjes is wat Gio heeft gedaan, gaat hij er in ieder geval niet op achteruit. De knappe Emma is absoluut de moeite waard om een avontuurtje mee te beleven. Daar zal geen enkele man die haar foto’s ziet het mee oneens zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by emma <3 (@mdemma.xo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!