Influencer Jade Anna trekt al haar kleding uit na flinke zweetsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna van Vliet weet al haar fans weer te verbazen met een flinke zweetsessie waarbij ze alles uit trekt. 

De mooie influencer Jade Anna heeft weer een leuk filmpje van zichzelf gemaakt in de sportschool. Als influencer is Jade Anna altijd aan zichzelf aan het werk en dat moet natuurlijk wel even gedeeld worden met haar fans. Voor hen doet ze namelijk sowieso al dat harde werk. Ze werkt aan zichzelf om ervoor te zorgen dat ze er nog mooier en strakker uitziet op haar leuke foto’s. En die foto’s maakt ze voor haar fans. Die zijn dan ook erg blij met deze sportieve ontwikkelingen. Al helemaal als Jade Anna vanwege de hitte in de sportschool besluit om haar kleding even aan de kant te leggen. Bekijk de video van Jade in de sportschool hier!

Lees ook: Video: Jade Anna gaat langzaam op en neer in verlaten sportschool

Jade Anna traint flink haar benen

Never skip leg day! Dat lijkt dubbel zo waar voor Jade Anna. Die is namelijk flink bezig om haar mooie benen nog even een stukje mooier te maken. En dat gaat haar eigenlijk best wel goed af. De leuke blondine heeft haar benen flink wat kilo’s gegeven om omhoog te duwen. Maar het lukt haar wel. En zo traint ze dus haar benen, maar vormt ze ook haar mooie kadetjes. De fans van Jade Anna mogen dus heel erg blij zijn met deze ontwikkeling. En dat zijn ze ook, want telkens als Jade Anna een mooie video of foto vanuit de sportschool plaatst, dan zie je dat haar fans er massaal opduiken om een complimentje te geven.

Jade Anna doet kleding uit na zweterige sessie

Na al die oefeningen begint het toch wel wat warm te worden in de sportschool. En dus besluit Jade Anna om haar kleding aan de kant te leggen en zich even te focussen op wat ontspanning. En dat lukt best goed. Ze maakt even een foto voor haar fan, waarin ze zegt hoe trots ze op zichzelf is voor het teruggaan naar de sportschool. Gelijk heeft ze ook. Je moet af en toe jezelf ook wel een beetje blijven motiveren om het een en ander voor elkaar te krijgen. Jade Anna weet met haar nieuwste foto toch wel weer haar fans een beetje te vermaken. En de fans van Jade Anna zijn ook wel een beetje trots op de dame om haar doorzettingsvermogen.

Lees ook: Video: Jade Anna steelt nu zelfs kleding van haar vriend Kenneth Taylor

Jade Anna deelt het resultaat van al dat trainen

De prachtige influencer deelt natuurlijk maar al te graag foto’s uit haar leven. En op de meeste van haar foto’s kan je goed zien wat het resultaat is van al dat trainen. Jade Anna ziet er namelijk echt top uit. Met haar nieuwe look en mooi afgetraind scoort ze buitengewoon goed bij haar fans. En dat is natuurlijk wat Jade Anna leuk vindt om te zien. Haar fans zijn buitengewoon enthousiast over de mooie vormen van de influencer.

Meer zien van Jade Anna kan op Instagram

wil je nou nog meer zien van Jade Anna? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie foto’s van de leuke blondine. En die kan je allemaal zomaar bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!