Video: Jade Anna steelt nu zelfs kleding van haar vriend Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna is helemaal in de wolken met haar Ajax voetballer als vriendje. Het gaat nu zover dat de blondine zelfs kleding steelt van Kenneth Taylor…

Het was natuurlijk het gesprek van afgelopen jaar; of Jade Anna van Vliet nou alweer een vriend zou hebben of niet. Het is niemand ontgaan dat Jade Anna nogal een spraakmakende relatie had met YouTuber Gio Latooy. Zo waren de twee best een lange tijd samen, zelfs toen Jade nog minderjarig was. Toch maakte het koppel het twee keer uit, en na de tweede keer was het ook echt definitief.

Jade Anna gaat los in sportschool in kleding vriend

Zo heeft Jade haar ex, Gio Latooy alweer een nieuwe vriendin waar hij helemaal gek op is. Iedereen op het internet mag weten van zijn nieuwe blonde vriendin. Jade Anna is juist het tegenovergestelde geweest als het ging om het delen van haar datingsleven. Zo wou de blondine niks delen over of er een nieuwe man in haar leven was. Toch kwamen er al snel roddels voorbij dat Jade Anna aan het daten was met Kenneth Taylor. Hij voetbalt bij Ajax en dat lijkt Jade Anna erg leuk te vinden. Zo plaatsen de twee tegenwoordig openlijk foto’s met elkaar en van elkaar. Het gaat tegenwoordig zelfs zo ver dat Jade Anna de kleding van Kenneth steelt en erin gaat sporten. Zo draagt de influencer vrolijk een voetbalshirtje terwijl ze haar oefeningen in de sportschool uitoefent. Bekijk de video hier.

Jade Anna deelt speelse selfie voor volgers

Het lijkt erop dat Jade Anna van Vliet de laatste tijd helemaal lekker in haar vel zit. Zo deelt de blondine vaak foto’s van gezonde maaltjes die ze koopt of voor zichzelf maakt. Ook staat Jade natuurlijk heel veel in de sportschool om aan haar te werken. Gelukkig heeft Jade Anna ook nog tijd voor wat spontane foto’s in plaats van alleen maar video’s voor samenwerkingen. Op onderstaande foto is een leuke spontante Jade Anna te zien. De blondine heeft haar grote koptelefoon op, haar haren in een speels knotje en ze steekt haar tong naar buiten. Bij de foto staat dat Jade Anna boodschappen gaat doen.

Lees ook: Video: Jade Anna gaat langzaam op en neer in verlaten sportschool

Jade Anna deelt speelse selfie voor volgers 

Jade Anna deelt hete beelden in jurk tijdens het sporten

Afgelopen jaar deelde Jade Anna van Vliet meerdere keren dat het één van haar doelen was om een samenwerking op sportgebied aan te gaan. Nou dat is de blondine dubbel en dwars gelukt. Dit keer verschijnt er namelijk een hele coole video van Jade Anna in de sportschool. Het is een samenwerking met de hele hippe gym genaamd Saints and Stairs. Hier paradeert Jade Anna door de sportschool heen in een strakke zwarte jurk. Een beetje een vreemde outfit voor in de sportschool. Gelukkig komen er daarna nog actiebeelden, waarbij voorbij Jade Anna wel een sportoutfitje aanheeft. De blondine ziet er geweldig uit in de advertentie met verschillende outfits en hoeken. Er straalt vooral heel veel zelfvertrouwen af van de video. Bekijk de video hier.

Jade Anna geniet van de kou in warm pakje

Meer zien van Jade Anna doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Jade Anna? Dan moet je even naar het Instagram kanaal van de influencer toe gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.