In de Spotlight: Kim-Lian van der Meij doet het op z’n Zweeds

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We leerden Kim-Lian van der Meij rond de eeuwwisseling kennen als piepjong zangeresje met een felgekleurde haardos. Tussen toen en nu ontpopte ze zich tot presentatrice, stemactrice, musicalactrice en meer. SBS gebruikte haar de afgelopen jaren ‘slechts’ voor suffe spelshows en soortgelijke klusjes. Kim-Lian verdient beter! Gelukkig is ze sinds kort weer zelfstandig in de spotlights getreden: Kim-Lian zingt weer! In het Engels, maar ook in het Zweeds!

Wat veel mensen niet weten, is dat Kim Lian van der Meij al járen in Zweden woont. De zangeres, die bekend werd met het nummer Teenage Superstar, is sinds 2003 getrouwd met een Zweedse producer en spreekt dus vloeiend Zweeds. Hoewel Kim-Lian zelf altijd in het Engels of Nederlands zong, heeft ze onlangs voor het eerst de overstap naar de Scandinavische taal gemaakt. Haar eerste Zweedse single, Dansa Utan Chans (grof vertaald: Dansen Zonder Kans) komt binnenkort uit. Eerste impressie? Klinkt helemaal niet verkeerd!

Kim-Lian van der Meij op z’n Zweeds

Dat Kim-Lian van der Meij met Zweedse muziek komt is gezien haar gezins- en woonsituatie dus eigenlijk helemaal niet zo gek. Of het Zweedse volk de kwart-Indonesische zangeres net zo zullen omarmen als wij is natuurlijk de vraag. Als haar Scandinavische avontuur in de soep loopt kan ze wat ons betreft ook de Nederlandse hitlijsten bestormen met haar Zweedstalige repertoire. Pak je vertaalwoordenboek er maar alvast bij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Kim-Lian danst in het moeras

Voor we het vergeten: Kim-Lian van der Meij is een paar maanden geleden ook met een gloednieuwe Nederlandstalige single gekomen, Dansen in het Moeras genaamd. Het nummer werd samen met een volwaardige fantasy-videoclip uitgebracht.

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!