In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Veronica Inside-rel is nog niet afgelopen. De laatste aflevering (van dit seizoen) van het populaire voetbalpraatprogramma is inmiddels geweest, maar iedereen heeft het nog steeds over de uitspraken van Johan Derksen en de acties van Wilfred Genee. Die laatste schoof aan bij Op1, en liet zich door Fidan Ekiz en Jeroen Pauw aan de tand voelen…

De meningen over het optreden van Op1-presentatrice Fidan Ekiz in gesprek met Wilfred Genee zijn verdeeld. Toch valt niet te ontkennen dat Fidan áán stond! Ze werd als laatste aan het presentatieteam van de talkshow toegevoegd, maar komt eigenlijk nu al met kop en schouders boven de rest uit. Dat kan liggen aan haar ervaren duo-partner Jeroen Pauw, maar na onderstaand fragment weten we zeker: we zijn toe aan méér Fidan Ekiz op tv.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

Fidan Ekiz rekent af met Arie Boomsma

Fidan Ekiz zat als presentatrice aan tafel, maar was ook niet bang om haar eigen mening te verkondigen. Normaal worden presentatoren daarop afgerekend, maar in haar geval voegde het wat toe. Ook op social media maakte haar optreden wat los: mensen vonden het niet gepast dat ze niet Wilfred, maar Arie Boomsma aan de schandpaal nagelde. Anderen heetten haar ‘broodnodige tegengeluid’ juist welkom. Wat je ook vindt van haar optreden, er valt niet te ontkennen dat Fidan zichzelf met succes op de kaart zette. We hopen dat ze binnenkort bij de NPO niet meer om haar heen kunnen!

https://twitter.com/op1npo/status/1277482429293441030

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!