In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Veronica Inside-rel is nog niet afgelopen. De laatste aflevering (van dit seizoen) van het populaire voetbalpraatprogramma is inmiddels geweest, maar iedereen heeft het nog steeds over de uitspraken van Johan Derksen en de acties van Wilfred Genee. Die laatste schoof aan bij Op1, en liet zich door Fidan Ekiz en Jeroen Pauw aan de tand voelen…

De meningen over het optreden van Op1-presentatrice Fidan Ekiz in gesprek met Wilfred Genee zijn verdeeld. Toch valt niet te ontkennen dat Fidan áán stond! Ze werd als laatste aan het presentatieteam van de talkshow toegevoegd, maar komt eigenlijk nu al met kop en schouders boven de rest uit. Dat kan liggen aan haar ervaren duo-partner Jeroen Pauw, maar na onderstaand fragment weten we zeker: we zijn toe aan méér Fidan Ekiz op tv.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

Fidan Ekiz rekent af met Arie Boomsma

Fidan Ekiz zat als presentatrice aan tafel, maar was ook niet bang om haar eigen mening te verkondigen. Normaal worden presentatoren daarop afgerekend, maar in haar geval voegde het wat toe. Ook op social media maakte haar optreden wat los: mensen vonden het niet gepast dat ze niet Wilfred, maar Arie Boomsma aan de schandpaal nagelde. Anderen heetten haar ‘broodnodige tegengeluid’ juist welkom. Wat je ook vindt van haar optreden, er valt niet te ontkennen dat Fidan zichzelf met succes op de kaart zette. We hopen dat ze binnenkort bij de NPO niet meer om haar heen kunnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talkshow Op1 (@op1npo) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten