Zeldzame foto van piepjonge Chantal Janzen duikt ineens op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen Chantal Janzen net bekend werd, had ze een héél ander imago dan nu. Ineens dook er een zeldzame foto uit deze tijd op. Het meest aparte detail: Chantal deelde deze foto niet zelf…

Zou dit één van de eerste professionele foto’s van Chantal Janzen zijn? De piepjonge blondine op het kiekje straalt als een malle. Geen wonder dat ze Nederland volledig veroverde!

Antieke foto Chantal Janzen is echt verzamelobject

Fotograaf William Rutten heeft een foto-archief om je vingers bij af te likken. De celebrity-kiekjesschieter bewaart álles, en heeft dus een hoop materiaal in de kast liggen waarvan de BN’ers zelf misschien niet eens het bestaan afweten! Neem onderstaande foto van Chantal Janzen. De presentatrice zal deze shoot misschien vergeten zijn, maar William Rutten weet dat hij goud in handen heeft. De fotograaf vertelt op Instagram onder de set antieke foto’s van Chantal dat deze nooit ergens zijn gepubliceerd. De beelden zijn dan ook zeer zeldzaam te noemen. Mogelijk worden deze ooit nog veel waard. Althans, het origineel. Je kunt er nu vanuit gaan dat kopieën van de foto voor altijd op het wereldwijde web zullen bestaan!

Beelden van Chantal mooier dan haarzelf

William zit vol complimenten over de beelden én over het model op de beelden. Zo schrijft hij lovend over de kleuren, de hoge kwaliteit ondanks de leeftijd en de scherpte van de dia’s. Eenmaal uitgeraasd over de beelden die William heeft opgegraven benoemt hij pas het model zelf en dat zij, in dit geval dus Chantal Janzen, er ontzettend goed uitzag toen. Als fotograaf is het vanzelfsprekend dat je meer oog hebt voor dit soort antieke plaatjes. Maar als je dan toch het model kent én de beelden online deelt kan je beter beginnen met een compliment richting het model. Chantal lijkt dit niet erg te vinden en reageert onder de foto’s gelijk dat het “erg gezellig” was bij William over de vloer. Zal ze zich die sessie dus tóch kunnen herinneren?

Chantal zelf niet van plan nog meer te onthullen 

Waar de inmiddels zelf wat oudere, maar nog steeds jong uitziende Chantal ook geen moeite mee blijkt te hebben is het online zetten van de foto’s zelf. Het gaat om een ander Instagramkanaal dan die van haarzelf. William Rutten kan een hoop maken bij Chantal, dat is wel duidelijk nu! Waarschijnlijk dacht ze ook: ik maak graag een uitzondering voor deze beroemde fotograaf. Of geniet ze stiekem zelf ook een beetje van de foto’s? Recent was de blondine ook nog eens jarig en dat maakte de inmiddels moeder van haar eigen tiener vast een beetje weemoedig. Dan grijp je vervolgens maar al te graag naar wat nostalgische beelden van jezelf. Natuurlijk zijn het ook gewoon erg mooie foto’s. Wat waarschijnlijk de voornaamste reden is dat ze online mochten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.