Iedere foto van Elise Schaap bewijst dat TV-kantine niet mag stoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap is een van de mooiste en meest hilarische vrouwen van Nederland. Ze is de reden dat de TV-kantine nooit mag stoppen. 

Het ziet er voorlopig niet goed uit voor fans van het programma de TV-kantine. Irene Moors, boegbeeld van de Nederlandse televisie stopt ermee en Carlo heeft al aangegeven het programma daarom voorlopig on hold te zetten. Maar er is een hele goede reden om het programma niet te stoppen. En die reden is natuurlijk Elise Schaap. De talentvolle en uiterst knappe actrice weet elke week het programma te dragen en ze zouden dus best een doorstart kunnen maken met Elise in de plaats van Irene. Foto’s zeggen echter meer dan woorden, dus deze foto’s bewijzen dat Elise een waardig opvolger is in de TV-kantine.

Lees ook: Elise Schaap gaat de bloemkolen van HAK aanprijzen als opvolger van Martine Bijl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

De typetjes van Elise

Van Rock and Roll tot aan Britse royalty, Elise weet het allemaal voor elkaar te krijgen met haar vele outfits. Ze kan elk typetje perfect nadoen. Als ze haar gezicht niet verbergt onder vele lagen make-up, dan is Elise een van de prachtigste actrices van het land. Maar met drie lagen latex en de juiste kleding, weet ze zichzelf als een kameleon te camoufleren tot elk mogelijk personage.

Echter dan Gaby

ze heeft wellicht geen fillers, maar toch weet Elise het uiterlijk en gedrag van Gaby Blaaser foutloos na te bootsen. Ze scoorde met haar performance als Gaby veel punten bij het TV-kantine publiek, dat smulde van de acteerprestaties van Elise. Elise is net zo goed in anderen nadoen als Carlo en Irene dat zijn. Ze zou dus een waardig opvolger zijn van Irene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Eline’s Gambit

Ook internationale sterren nadoen gaat Elise makkelijk af. Zo lijkt ze bizar veel op Anya Taylor Joy, uit de Netflix serie The Queen’s Gambit. Het is misschien wel de reden dat Elise mag spelen in een Nederlandse Netflix comedy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Elise en Marieke

Elise kan dus de grootste sterren ter wereld na-apen. Soms doet ze dat zo goed, dat de act bijna niet meer van echt valt te onderscheiden. Dat was ook het geval toen ze

Elise in de iconische outfits van Nikkie Plessen

Soms is iemand zo iconisch, dat het heel lastig is om die persoon na te doen. Nikkie Plessen is zo iemand. Maar toch weet Elise het voor elkaar te krijgen haar moeiteloos te imiteren. Wel met behulp van Nikkie haar eigen iconische kleding. Zoals je ziet kan Elise iedereen zonder moeite imiteren. Daarmee kan ze prima de hele TV-kantine dragen. Zelfs zonder Irene is er dus geen enkele reden om het programma te stoppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!