Iedere foto van Elise Schaap bewijst dat TV-kantine niet mag stoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap is een van de mooiste en meest hilarische vrouwen van Nederland. Ze is de reden dat de TV-kantine nooit mag stoppen. 

Het ziet er voorlopig niet goed uit voor fans van het programma de TV-kantine. Irene Moors, boegbeeld van de Nederlandse televisie stopt ermee en Carlo heeft al aangegeven het programma daarom voorlopig on hold te zetten. Maar er is een hele goede reden om het programma niet te stoppen. En die reden is natuurlijk Elise Schaap. De talentvolle en uiterst knappe actrice weet elke week het programma te dragen en ze zouden dus best een doorstart kunnen maken met Elise in de plaats van Irene. Foto’s zeggen echter meer dan woorden, dus deze foto’s bewijzen dat Elise een waardig opvolger is in de TV-kantine.

Lees ook: Elise Schaap gaat de bloemkolen van HAK aanprijzen als opvolger van Martine Bijl
De typetjes van Elise

Van Rock and Roll tot aan Britse royalty, Elise weet het allemaal voor elkaar te krijgen met haar vele outfits. Ze kan elk typetje perfect nadoen. Als ze haar gezicht niet verbergt onder vele lagen make-up, dan is Elise een van de prachtigste actrices van het land. Maar met drie lagen latex en de juiste kleding, weet ze zichzelf als een kameleon te camoufleren tot elk mogelijk personage.

Echter dan Gaby

ze heeft wellicht geen fillers, maar toch weet Elise het uiterlijk en gedrag van Gaby Blaaser foutloos na te bootsen. Ze scoorde met haar performance als Gaby veel punten bij het TV-kantine publiek, dat smulde van de acteerprestaties van Elise. Elise is net zo goed in anderen nadoen als Carlo en Irene dat zijn. Ze zou dus een waardig opvolger zijn van Irene.

Eline’s Gambit

Ook internationale sterren nadoen gaat Elise makkelijk af. Zo lijkt ze bizar veel op Anya Taylor Joy, uit de Netflix serie The Queen’s Gambit. Het is misschien wel de reden dat Elise mag spelen in een Nederlandse Netflix comedy.
Elise en Marieke

Elise kan dus de grootste sterren ter wereld na-apen. Soms doet ze dat zo goed, dat de act bijna niet meer van echt valt te onderscheiden. Dat was ook het geval toen ze Nikkie Plessen is zo iemand. Maar toch weet Elise het voor elkaar te krijgen haar moeiteloos te imiteren. Wel met behulp van Nikkie haar eigen iconische kleding. Zoals je ziet kan Elise iedereen zonder moeite imiteren. Daarmee kan ze prima de hele TV-kantine dragen. Zelfs zonder Irene is er dus geen enkele reden om het programma te stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?