Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer…

Hélène Hendriks begint steeds meer op Wilfred Genee te lijken! De blonde presentatrice heeft in overleg met haar redactie allemaal filmpjes klaarstaan om in de groep te gooien als er even snel gelachen moet worden in de studio van De Oranjezomer. Deze keer was het slachtoffer de vriendin van Peter Gillis, Wendy. Er gaat een video rond dat Wendy bij een feestje op de camping aan het optreden is, alleen dat klonk niet heel best. Het publiek ging volgens Peter wel uit hun dak. Hélène vond het dus nodig om het hierover te hebben in het programma en dat gebeurde ook. Het is alleen een tikkeltje vreemd om iemand af te kraken op zangkunsten, terwijl ze diezelfde uitzending ook vals door de microfoon aan het blèren was! De blonde presentatrice zong namelijk tijdens de reclamebreak van De Oranjezomer ook eventjes mee met Django Wagner, en dat klonk ook niet al te best.

Kijk hieronder de video van de zangkunsten van Wendy!

Hélène Hendriks is belangrijk voor TV

Het is wel duidelijk dat Hélène Hendriks erg belangrijk is voor de kijkcijfers van SBS. De Oranjezomer blijkt ook weer gelijk een grote hit te zijn. Afgelopen zondag werd De Oranjezondag gemist en zag je gelijk een flinke daling in het aantal kijkers. RTL4 kon hier van profiteren en dat was wel te zien, want daar waren opeens een stuk meer kijkers dan normaal. Mensen rondom SBS6 laten weten erg blij te zijn met Hélène en het programma.

Meer zien van Hélène Hendriks en De Oranjezomer

Wil je nou meer zien van Hélène Hendriks en De Oranjezomer? Dan kan dat vooral op de Instagrampagina van Vandaag Inside. Hier worden de meeste dingen op geplaatst. Hélène plaatst zelf bijna nooit iets en nadat ze gehackt was hebben we niks meer gezien op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!