Hélène Hendriks en Estavana Polman doen iets verschrikkelijks met microfoon als de camera’s uit staan bij De Oranjezomer (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de Oranjezomer zien we dat Hélène Hendriks en Estavana Polman het wel erg naar hun zin hebben tijdens de reclamebreak. Toch is het dan wel slimmer als iemand die microfoon uit hun buurt houdt!

Hélène Hendriks gaat helemaal los samen met Estavana Polman. De presentatrice van de Oranjezomer en haar handballende vriendin weten iedereen te verassen met wat ze opeens doen met de microfoon!

Hélène Hendriks en Estavana Polman mishandelen microfoon

Handbalster Estavana Polman was te zien in de meest recente uitzending van De Oranjezomer. Ze blijkt het goed te kunnen vinden met Hélène Hendriks, presentatrice van het programma. Wanneer de zanger Django Wagner er is om één van zijn nummers te zingen, gebeurt er iets waar de mensen in de studio niet zo blij mee zijn. Hélène en Estavana grijpen namelijk zelf even de microfoon. Arm publiek, en arme microfoon!

Hélène en Estavana zijn dus zeker niet de meest verlegen dames en zodra ze de microfoon krijgen van Django, durven ze absoluut een stukje mee te zingen! De twee prachtige vrouwen zijn dus zeker een goede match en gaan er volledig voor. Ook zien we dat Estavana maar al te graag aan de wijn zit tijdens het vrolijke nummer. Ze gaat alle kanten op en drinkt erg snel haar glas leeg! Gouden haren betekent helaas niet automatisch ook een gouden keeltje. Het klinkt eigenlijk van geen kant, dus gunt zanger Django de blondines maar héél eventjes een momentje om te zingen. Babbelen in de microfoon kunnen ze allebei goed, maar zingen is toch een vak apart. Na deze korte mishandeling van de microfoon gaat het feestje verder, tot de reclamebreak afgelopen is.

Estavana Polman keert weer terug op TV

Onze prachtige blondine, Estavana Polman, is weer eens te zien bij De Oranjezomer. Dat was wel een grote verrassing, vooral omdat de blondine vorig jaar voor het laatst te zien was als presentatrice bij het programma ‘Beter Laat Dan Nooit’. Nu vragen vele mensen zich af of ze weer helemaal terugkeert naar de tv-wereld of dat ze weer presentatrice gaat zijn voor het programma ‘Beter Laat Dan Nooit’. Voor nu is het nog niet duidelijk wat ze van plan is, maar veel mensen hopen natuurlijk op haar terugkeer. Zo kunnen we allemaal net wat meer genieten van de prachtige Estavana.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!