Hulpeloze Bibi Breijman vastgebonden op zielige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman is deze Kerst helemaal hulpeloos, terwijl ze vastgebonden zit in haar woonkamer. Hoe redt zij zichzelf hier uit?

Deze Kerst is Bibi Breijman zo te zien aan haar lot overgelaten, terwijl ze vastgebonden in haar woonkamer zit. Het klinkt bijna als het plot van een spannende film, maar toch is het echt zo. Niet omdat er een stel inbrekers in huis is, maar zo te zien meer omdat Bibi erg klunzig is geweest et de kerstlampjes die de boom in moesten. Nu is dat ook helemaal niet erg, want het levert tenminste een leuke en grappige foto van Bibi op. En wie vindt dat nou erg? Bibi zeker niet, anders zou ze de leuke foto ook helemaal niet online zetten. Bibi vermaakt iedereen deze kerst met haar klunzige taferelen onder de boom.

Lees ook: Bibi Breijman verdient een plek in de finale van Het Perfecte Plaatje

Bibi wordt aangevallen door 200 lampjes op foto

Elk jaar met Kerst heeft Bibi het idee dat ze door 200 lampjes wordt aangevallen. Dat is niet overdreven als je de foto moet geloven. Daar ziet het er inderdaad uit alsof Bibi verslagen is door de kerstverlichting en de hoop maar heeft opgegeven. Wel levert het natuurlijk een hartstikke leuke foto op. Bibi ingepakt in kerstverlichting zou zo op een kerstkaart kunnen. Als ze er tenminste een beetje bij kan lachen. Nu is het net een scene uit een horrorfilm, of een spannende thriller. Alsof Bibi moet vechten voor haar leven tegen een of ander kerstmonster.

Bibi gaat elegant de kerstdagen in

Ondanks haar gestuntel met de kerstverlichting, weet Bibi nog wel hoe ze zich elegant moet kleden tijdens de feestdagen. Dat kan je wel zien aan haar charmante foto’s. Bibi gaat graag een beetje spannend gekleed tijdens het kerstdiner en vindt het ook niet erg om een klein beetje van zichzelf te laten zien, zolang het maar charmant blijft. En die look heeft Bibi helemaal in de vingers. Het meest lekkere hapje aan de kersttafel is dus zo te zien gewoon Bibi, die met haar strakke jurk het hoofd van menig man op hol doet slaan. Deze kerst zijn er maar weinig vrouwen zo knap als Bibi Breijman.

Bibi staat al klaar om nieuwe foto’s te maken

Je hoeft waarschijnlijk niet tot na de feestdagen te wachten op nieuwe foto’s van Bibi. Deze knappe dame staat namelijk te popelen om meer van zichzelf te kunnen laten zien. Ze heeft dan ook waarschijnlijk nog genoeg foto’s van kerstoutfits die het dit jaar niet gehaald hebben, maar die toch te mooi zijn om niet met iemand te delen. Het zou namelijk zonde zijn als niemand die leuke outfits ooit te zien krijgt. Bibi verrast je waarschijnlijk dus de komende tijd nog meer met leuke foto’s van zichzelf. Ze geeft haar volgers daarmee het mooiste cadeautje wat ze hadden kunnen krijgen dit jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.