Bibi Breijman verdient een plek in de finale van Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bibi Breijman is een van dé smaakmakers in het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje. 

Bibi Breijman strijdt in de halve finale tegen Janny en Stefano

Het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje nadert zijn einde. Één van de overgebleven kandidaten van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is influencer Bibi Breijman (29). Samen met Heel Holland Bakt-presentatrice Janny van der Heyden (66) en kleinkunstenaar Stefano Keizers (33) strijdt Bibi op de titel van ‘beste fotograaf’.

‘Bibi Breijman gaat naar de finale van Het Perfecte Plaatje’

De kijkers van Het Perfecte Plaatje zijn het in de reacties van het onderstaande Instagrambericht met elkaar eens: Bibi Breijman staat in de finale van Het Perfecte Plaatje! Bibi is dan ook één van de grote verrassingen van dit seizoen. Zo liet Bibi dit seizoen al grote namen achter zich, als Miljuschka Witzenhausen en Victoria Koblenko achter zich.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.