Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje…

Sterre Koning verleidt haar volgers via een spannende foto op Instagram. De blondine heeft tijdens deze verleidingsactie, ook nog een spannend voorstel voor haar volgers. Twee vliegen in één klap dus! Wie gaat er in op dit verzoek van Sterre? In ieder geval lijken dat er een hoop te zijn, vooral na het zien van deze spannende outfit..

Sterre Koning poseert in doorzichtig topje en doet aanbod

Op de foto die Sterre Koning via Instagram plaatst is te zien hoe de blonde zangeres maar al te aan het poseren is. Althans, haar pose is in principe niet , maar de outfit die Sterre aanheeft spreekt boekdelen. De blondine is tenslotte een heuse hit op Instagram. Met 4 ton volgers is Sterre allang niet meer onbekend gebleven, en na het zien van deze foto is wel duidelijk waarom. Echter is de foto niet alleen de reden dat de blondine dit online zet, ze heeft ook voor haar volgers nog een aantrekkelijk aanbod. Sterre kondigt namelijk een winactie aan, en na het lezen van de prijs, wilt iedereen wel meedoen! “WINACTIE!🌹; wie heeft er zin om met mij een escape room in te duiken?!🕵🏼‍♀️“. Sterre mag een escape room-ervaring weggeven, met niemand minder dan haarzelf! Wie wilt er nou niet een escape room induiken met deze bloedmooie blondine? De reden dat deze actie zo populair is, is geen verrassing meer. Dat komt natuurlijk door Sterre, die door middel van deze parel nog even duidelijk maakt met wie je de escape room in kan duiken. Doe jij mee?

Lees ook: Dit is waarom de bloedmooie Sterre Koning Nederland gaat veroveren

Sterre Koning plaatst zanderig kiekje in off-shoulder jurk

Sterre Koning is natuurlijk niet alleen zangeres. Met de looks van deze blondine is het bijna niet te vermijden om ook iets van modellenwerk te doen, dus besloot Sterre om dat te doen. En het viel zeker in de smaak, want aan deze kiekjes is te zien dat het niet de eerste keer is dat Sterre poseert voor een professionele camera. Door middel van een verleidelijke blik kijkt de zangeres de camera in. Eén ding is alleen uiterst opvallend; Sterre draagt een vrij luchtige, korte jurk. De jurk is off-shoulder, dus haar hele schouders zijn niet bedekt. Ook is het opvallend dat de zangeres op het strand zit. Dat moet wel héél koud zijn geweest, met zo’n niet-bedekkende jurk. In ieder geval wist de blondine zelfs onder deze omstandigheden nog écht verleidelijk te poseren. Sterre is inmiddels een ervaren model! Zelf voegt ze er nog wel even aan toe; “‘T was niet koud hoor“. Dit is duidelijk sarcastisch, want met zo’n outfit zou iedereen het koud hebben, op het winderige strand..

Lees ook: Deze weetjes over Sterre Koning MOET je kennen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.